Jag köper fina bröst och jag talar ut

Varför ska det vara så svårt att vara nöjd med sig själv? Jag har i och för sig inte heller alltid varit det, men sen kom jag till en punkt i mitt liv då jag insåg att jag var tvungen att lära mig. Jag är född såhär och det är så jag ser ut, varför inte bara acceptera det? Visst finns det fortfarande vissa dagar då jag känner att jag hatar mitt utseende och skulle kunna byta med vem som helst, men jag har inga tankar längre på att operera mig eller liknande. Nästan alla mina kompisar tänker göra bröstförstoringar när dom blir äldre, jag har till och med en kompis som ska göra det nu i 16 års ålder. Och ska jag vara ärlig så förstår jag inte grejen.. Tror ni verkligen ett par större bröst kommer göra er mer nöjd med er själva? Kanske, kanske inte, who knows. Och det är erat liv, ni får göra vad ni vill med det, jag ska inte lägga mig i. Men jag förstår verkligen inte hur ni tänker!

Dessutom håller jag med om att skönheten kommer inifrån, för om man är självsäker och tänker att man är snygg så blir man fan det också. Iallafall på ett sätt, men ni förstår hur jag menar? Haha aja var bara tvungen att få det ur mig, mer självförtroende åt folket. Nu ska jag äta upp min choklad sedan gå och fixa mig iordning, det är utgång på ingång. Puss och tja!


I love shoes

Vilka av dessa skor tycker du är snyggast? Eller rättare sagt, vilka ska jag beställa? De tre första är från Nelly och kostar 399 kr, och de sista från H&M kostar 298 kr. Jag vet, jag kommer inte ha mycket användning av de rosa, så de är nog uteslutna. Jag tror det står mellan de svarta och vita, men det blir nog de vita trots allt! Jag menar, de svarta är 13 cm höga och ser faktiskt lite klumpiga ut. Det får räcka med 11,5 cm - så jag ska beställa de vita senare ikväll!


Tulpaner are my love


Fotograferat med Canon EOS 50D och Canon Lens EF 85 mm 1:18

Dessa fina tulpaner köpte pappa till mig när jag fyllde år, verkligen de underbaraste jag sett!

Mysig dag

Det blev en väldigt mysig och trevlig dag, vi började med att äta på kolgrillen - grillspett med ris och tzatziki! Det smakade riktigt jäkla underbart, precis som när man grillar på sommaren. Vi träffade vår kusin Julia där, och faster också - funny funny! Sedan tog vi oss till bokrean men jag köpte aldrig någon bok, det var bara lillebror som gjorde det. Jag kanske borde köpt Twilight böckerna, men jag vill ha dem på engelska och helst i pocket.. Vi kom hem för någon halvtimme sedan och nu är pappa iväg för att byta mitt linne med rosor på från Paris Kate&I till en mindre storlek.

Ikväll ska jag se på Let´s Dance, hade velat gå på Män som hatar kvinnor med Emmy men hon hade inga pengar! Men det är alltid skönt att vara hemma, jag tror dem ska dansa Jive förresten. Det som är en av mina favoritdanser, jag kommer vara hård när jag bedömer dem! Mohahah!

Kan ni förstå att jag inte ätit godis på två månader och två dagar? Det är egentligen helt otroligt men nu blir jag aldrig sugen på det, trots att choklad är min stora passion.

Bokrea!

Om en timme ska jag och lillebror iväg med farmor och farfar för att äta lunch, det blir supermys. Sedan ska vi gå på bokrean och jag måste byta linnen jag köpte i onsdags, det är på tok för stort! Ses senare!

I am sick sick sick

Igår hade jag verkligen sjukt ont i magen, och på natten spydde jag fem gånger.. Jag har aldrig varit med om något så hemskt, jag gick och lade mig klockan elva och senaste gången jag kollade på klockan var den fyra. Och jag gick upp halv åtta imorse, snacka om att vara utmattad.

Vi gjorde våfflor till lunch, men jag antar att det inte är sådär jättebra när man är sjuk fast jag kunde ju i alla fall äta. Är faktiskt orolig över att maten ska komma upp igen, för imorgon behöver jag plugga till fek-provet bland annat. Känner mig lite bättre så hoppas jag inte fortsätter vara sjuk!

Måste bara säga att min söta lillebror köpte en blomma till mig imorse, naw vad gulligt av honom! Blev så himla glad, och den passar perfekt i mitt rum :) Jag älskar dig! <3

Stan med mammsen

När mamma kom hem vid fyra-tiden åkte vi till stan där jag köpte ett jättesött blomigt "linne" från Kate Paris & I. Det var det enda jag hittade - och ett par jättesöta högklackade pep toe skor med en rosett vid tårna, men jag tycker 1000 kr är aldelles för mycket.. Jag kanske ångrar mig och köper dem senare, men just nu känner jag för att vänta. Alla storlek 40 var slut i hela Stockholm, och det fanns en butik som hade 41..

Vi åt i alla fall middag på Taco bar, mums mums, har inte ätit där på riktigt länge! Vid sjutiden åkte mamma hem och jag tog tunnelbanan till Liljeholmen. Jag tittade på tävlingsdansarna till Emmy kom, vilket tog en evighet! Det var jätteroligt idag för det gick grymt bra för mig och Emmy, men vissa saker behöver jag dock träna mer på. Blev riktigt förbannad på en tant som aldrig varit där förut, som kommenterade min hållning. Jag menar, hon borde titta på sig själv i spegeln - jag kan i alla fall dansa! :)

Hemmaspa och Sex and the City

Jag har nu haft lite hemmaspa och jag luktar vanilj efter The body shops bodyscrub och body butter! Det är verkligen produkter att rekommendera, man känner sig så babymjuk efteråt. Idag blir en sådan där ta-hand-om-mig-själv-dag, vilket verkligen kan behövas. Så medan jag tittar på Sex and the City filmen ska jag måla naglarna, föna håret och kanske våga håret också. Innan dansen tänkte jag åka in till stan för att titta på böcker, ni har väl inte missat att bokrean är igång? Det känns konstigt att inte känna "Åh vad mycket kläder jag behöver" osv.. men för tillfället behöver jag nog ingenting. Pengarna får väl sparas till Prag istället, idag är det precis fem veckor till vi åker - jag längtar!!

Fettisdagen

Min übersöta lillebror väckte mig med frukost på sängen imorse, fan vad gulligt av honom! :) Hur ofta får jag egentligen frukost på sängen? Inte ofta, men jag uppskattar det verkligen! Jag tittade på Mamma Mia på Blu-ray och jag älskar den filmen, speciellt eftersom man kan alla låtar.. Mamma tog hem ett par semlor från jobbet idag, de har verkligen de allra godaste! Men jag förstår mig inte på människor som smockar i sig en hel, höhö. Jag tycker de är så mäktiga!

Vad händer imorgon? Jag har inte så mycket planerat alls, kanske ska man ta en sväng på stan.. Ska jag vara uppriktig tycker jag att det är jättetråkigt att shoppa ensam på vintern, man känner sig så ensam.. Fast ändå, det skulle vara ganska skönt att ta en liten shoppingrunda, och sedan sätta sig på ett café med skolböckerna och plugga. Jag tror jag ska vara hemma under dagen, men kanske åka in till stan för lite shopping senare på kvällen - om jag orkar vill säga. Dagen i sig ska ägnas åt hemmaspa, vilket jag aldelles för sällan ägnar min tid åt.


Visst är vi ändå ganska lika jag och min söta kusin? Man skulle kunna tro att vi var syskon om jag hade brunt hår!

Plugg-dag

Jag har pluggat företagsekonomi från 8.40 till 12.00 - och nu har jag tagit en ganska lång paus med lite matte emellan. Jag har även hunnit vara ute och ta ett par naturbilder, nu när det faktiskt är helt vitt ute! Jag ska ta och skriva ut mina sju papper som jag måste plugga in, och sedan kanske det blir en lång promenad. Det är ju ganska svårt att springa eftersom det är så himla halt. Såhär kommer nog resten av min dag se ut:

14.30 Läsa geografi
15.30 Småstäda
15.50 Plugga företagsekonomi (kap 8-10)
16.30 Byta om
16.45 Promenad
17.45 Middag
18.10 Läsa geografi
19.30 Plugga företagsekonomi (kap 8-10)
20.30 Hemmaspa med min eng. bok
21.30 Gymma i hemmagymmet
22.00 Läsa geografi
23.00 Goodnight!

Busy busy busy

Imorgon är jag upptagen hela dagen, med plugg. Under hela dagen blir det företagsekonomi eftersom vi har prov nästa vecka. På ett sätt tycker jag det är bra att man är ledig veckan innan ett prov, för då hinner man faktiskt plugga extra mycket - men samtidigt vill man vara ledig! Jag tar en paus vid lunch då det blir pastasallad och sedan är det bara att sätta igång igen.

Jag tänkte fråga Emelie om hon vill följa med på bio på fredag, funderade på att se Män som hatar kvinnor men vi får se. Jag börjar bli partysugen, och skulle vara roligt att träffa hennes ragg haha!

Morgondagens planer blir alltså dessa:
- Plugga företagsekonomi (marknadsföring)
- Styrketräna i vårt hemmagym
- Öva på samban, den ska sitta på onsdag!
- Ta ett par foton med systemkameran

Mysig dag!

Gokväll, blev en väldigt rolig dag med min älskade lillebror! Först hämtade vi biljetterna och sedan köpte vi dricka och lite sådant. Bion var bra tycker jag! Efteråt gick vi in på Media markt och sedan åt vi middag, och väntade till pappa kom för att skjutsa mig till Liljeholmen. Therese Olson kom fram och sa hej, kändes så sjukt konstigt eftersom vi inte pratat med varandra på ett halvår..

Det gick bra med samban idag, och även foxdrot. Tony Irving kom in och tittade en stund, haha ni som ser Let´s dance tror antagligen att han är jätte sträng! Men i verkligheten är han tvärtom, han har värsta smilet ;)

Snart blir det bio

Nu har jag ätit frukost, duschat, lockat håret, klätt på mig, sminkat mig så jag är helt klar. Vi struntade helt i shoppingen, men det tycker vi bara är skönt! Om ungefär en halvtimme ska vi börja gå till tåget och åka till Heron City. Det blir inget godis för mig, så jag får klara mig med en dricka istället. Idag har jag på mig mina danskläder, en svart hög kjol och en body. Jag skriver förmodligen när jag kommer hem, ses senare!


Mysig dag med bio och middag

Morgondagen kommer bli väldigt mysig, och jag kommer inte vara hemma förrän runt nio. Lillebror och jag ska åka till Heron City för att titta på bio, och sedan ska vi käka middag där. Egentligen var det tänkt att vi skulle åka till stan och shoppa men det struntar vi i. Om vi känner för shopping blir det istället i SKHLM. Efter middagen på Heron City ska pappa skjutsa mig till dansen. Det kommer hur som helst bli jättemysigt och jag hoppas snön försvinner.. annars åker inte systemkameran med!


PS. Ser ni vad söta lockar min sötaste har? Jag gjorde dem på henne idag, och hon kände sig som en riktig prinsessa och imorgon ska hon skryta för sina kompisar på dagis. Själv har man hollywood lockar, som inte vill fastna på bild.

Hemma från dansen

Det var jätteroligt på dansen, men både jag och Emelie vill lära oss ett speciellt steg som är sjukt svårt i samban! Visst, vi kan det men det måste ju se snyggt ut också. Efter träningen stod vi och snackade en stund, och sedan åkte vi till Årstaberg. När jag skulle av i Tullinge öppnade de aldrig dörrarna, så pappa hämtade mig i Tumba..

Jag måste bara tipsa om min plattång, som jag inte hade en aning om att man kunde  få riktiga hollywood lockar med. Det är en nyaste plattången från Babliss som är röd, vilket svall jag fick med den. På bilden ser man lite av mina lockar, men det  var ännu snyggare!


I love you the most




FAN FAN FAN, bilderna blir så dåliga när man laddar upp dem!!!

Min sötaste princessa



Idag har jag fått presentkort från Gina Tricot, fan vad bra alltså! Jag älskar ju den affären och det kommer passa så bra i vår, då jag kommer shoppa mycket. Fick också trisslotter, och vann 150 kronor. Haha jag blev så glad :D Vi har precis fikat, och senare ska vi äta lunch mums.


En tidig söndag

Det är nog dags att gå och lägga sig, eftersom jag ska upp tidigt imorgon för att fixa i ordning mig inför dagen. Gästerna kommer megatidigt men det gillar jag! Ska väl träffa Emelie halv fyra vid Liljeholmen, och då blir det samba och foxdrot! Jag tog en massa bilder på lillkusinen och hennes hår, som jag lockat så hon hade världens finaste hollywood hår med korkskruvslockar. Förövrigt är hennes hår underbart, jätteglansigt och långt! Mitt nya objektiv är ju bara att älska, det bästa porträttobjektivet ska det vara (och det är det!). Jag börjar faktiskt bli lite trött, godnatt.

Today!

ÅÅh det har varit en jättebra dag, och vi har haft sjukt roligt. Tårtan jag beställde där det stod Young and sweet, only 17 var jättegod, chokladmoussetårta - en av mina favoriter helt klart. Jag kan ju nämna vad jag fick också, ett porträttobjektiv (jaaa!!!!), Adobe photoshop elements 7, armband med äkta diamanter, tårtspade som ser ut som en klacksko och smink från lillkusinen. Imorgon har vi ju också gäster, då kommer mormor, min moster och ett par kusiner :)

Är hur som helst jätteglad för allting jag fick idag, så imorgon kommer jag och min minsta kusin (jag ska tvinga henne) fota en massa porträttbilder. Hoppas solen skymtar fram imorgon också, så jag kan få ett par våriga bilder :) Nu har jag sysslat med mina bilder ett tag, så nu ska jag vara social.

En av favoriterna


Fotograf Hanna Malm
Fotad med Canon EOS 50D och pappas superobjektiv

The picture of today



...

Om ca 2 och en halvtimme kommer gästerna hit, det ska bli jättetrevligt! När pappa kommer hem ska jag nog ut och fota med hans objektiv (ja han har köpt ett, trots att han inte har någon systemkamera haha). Måste nog använda mitt stativ, fast det beror på vad jag ska ta för bilder! Vi hörs kanske senare, ska försöka ta en massa bilder idag.

HALIKA



Vad tycker ni om den här söta kjolen i marinblått? Jag har länge tittat på dessa kjolar som Hanna Linnea Karolina designat (observera att jag heter exakt som henne, coolt va?). Jag har i alla fall aldrig beställt en, men när jag såg dem på mässan idag blev jag kär. Förstår inte varför jag inte köpte den, där kostade den 500 istället för att jag ska behöva betala 600.. Jag ska vänta lite, men i like it a lot! Mamma vill säkert köpa den till mig :)

Jag är riktigt kär


Dessa skor finns på Nelly och kostar endast 399 kr - vilka ska man välja? De svarta är antagligen mest användbara, även fast rosa skulle vara sjukt gulligt till sommaren. Jag vill ha båda! Men det får nog bli dem svarta i alla fall. Jag kan passa på att lägga upp ett par bilder jag tog imorse.




Canon EOS 50D, klantigt nog fotade jag inte i RAW format.

Sportlov

Det var väldigt roligt på Stockholmsmässan men jag hade önskat att man fick vara där hela dagen istället.. Det var några produkter jag gillade och troligtvis kommer beställa, bland annat en busskortsfodral med spårkarta över T-banan och pendeltåg och även reflex. Jag är inget proffs på tunnelbanan, så det här skulle vara perfekt för mig! Faktum är att jag precis beställde en rosa sådan, ochj 30% av priset går till Bröstcancerfonden!

Nu är det äntligen sportlov, vilket jag tycker känns väldigt konstigt men otroligt skönt. Jag kommer ha så roligt under dessa nio dagar jag slipper gå i skolan. Jag ska bland annat dansa, se på bio, shoppa, söka sommarjobb, träffa Emelie och ha gäster. Vet ni vad jag mer ska göra? Plugga, faktiskt. Efter lovet har vi prov i Företagsekonomi B och jag vill ju såklart få högsta betyg. Annat jag också ska plugga är geografi, matte, engelska (läsa min bok) och religion. Nu ska jag sätta igång med att plugga geografi.

Min dag!

Jag är redo för skolan, trots att klockan bara är runt sju! Vi ska på UF-mässan, så jag hoppar på tåget som de andra redan sitter på - en fördel med att bo närmre Stockholm hihi. Jag tror det kommer bli sjukt rolgit där, hoppas jag hittar någon fin produkt jag vill köpa.  Har i alla fall med mig pengar om det skulle vara så! När jag slutar ska jag nog bara åka hem, har inte så mycket annat för mig faktiskt. Jag tog en del bilder för en stund sedan, som jag lägger upp senare.



Bilder tagna igår med Canon EOS 50D - RAW och dåligt objektiv

Mitt träningsschema

Tränar ni mycket? Nu när det är så jävla kallt är det inte skönt att gå ut och springa som jag brukar, fan.. men när det blir lite varmare kommer jag dra på mig träningskläderna igen! Såhär ser min träning ut nu:
Mån: Tiodans
Ons: Aerobic, tiodans
Fre: Styrketräning
Sön: Tiodans

För mig är det här på tok för lite, men allt är vädrets fel hihi. Jag ska ändå försöka mig på ett par rundor nu under sportlovet, det är så otroligt skönt utomhus! Jusdet jag tror jag fick ont i ryggen på grund av rumban, jag sträckte ut den så mycket vilket jag normalt inte brukar göra. Hoppas det försvinner snart. Såhär kommer min träning se ut i fortsättningen:
Mån: Tiodans
Ons: Aerobic, tiodans
Tor: Box/jogging
Fre: Styrketräning
Lör: Jogging
Sön: Jogging, tiodans

Nu när jag sitter och snackar om träning, känner jag att jag måste köra ett par situps på vår situps-bräda.


Canon EOS 50D, RAW-format (tagen med sämsta objektivet ever)

Helg med mycket gäster

Jag har så jävla ont i ryggen, fattar fan inte vad jag har gjort - den är helt öm! Jag sitter och funderar på klädsel till lördag då det kommer gäster som ska fira mig. Funderar på någon klänning eller en söt hög kjol men jag har beslutsångest som vanligt..  Jag känner på mig att det kommer bli en lång natt som vanligt, men jag tror vi ungdomar kommer ägna oss åt singstar, fotografering och melodifestivalen :)

På söndag kommer det också gäster hit, men vid tretiden ska jag möta Emelie för vi ska dansa samba och foxdrot! Tänker hålla henne i handen och inte släppa, för aldrig i livet att jag tänker dansa med Gustav - aldrig. Seriöst, jag tänker inte sumpa en hel danslektion bara för att han dansar som en soppa. 


Mitt hår ska förnyas

Ååh jag är så taggad till jag ska färga håret ljusbrunt, jag tror verkligen jag passar i det eftersom det numera är min naturliga hårfärg. Jag skulle jättegärna vilja klippa rak lugg också, tycker det är supergulligt och riktigt hett! Denna hårfärg som Hayden Panettiere har tycker jag är snygg, men funderar då på att ha den färg som är lite längre ned i topparna - alltså lite mörkare.



Jag har blivit så inspirerad av en tjej som går på min dansskola som verkligen är jättefin i rak lugg, blir så avundsjuk på henne. Jag hittade en del med lugg, vilken tycker du är finast av alla dessa luggar?


1,2 eller 3?

Alfapet med grabbsen

Min dag har varit jätteskön, och rolig som den oftast brukar vara. På håltimmen spelade jag alfapet med Markus, Andreas, Max och Daniel :) Gissa vem som vann? Jag hade vunnit om jag inte hjälpt Mackan, men nej han vann istället haha. Allt är så himla rolgit med dem grabbarna i alla fall! Måste bara säga att Markus är sjukt snygg, speciellt hans tänder, ansikte, kropp, okej allt!

Jag kom hem för en stund sedan och har inte så mycket att göra, så jag ska läsa min engelskabok och försöka bli klar med den under sportlovet - kanske min inlämning i engelska också. Så det är väl vad jag ska ägna kvällen åt, att läsa.

Min underbara(!) dag

Nej det blev inget MVG på matteprovet tyvärr, VG fick det bli. Det var väldigt irriterande att jag fick för få vg poäng för att få mvg eftersom jag fick mvg kriterier.. Men jag vet att jag kan uppnå mvg, synd bara det där med dem jävla vg poängen! Efter plugget stannade jag en stund och pluggade företagsekonomi B, sedan åkte jag och pappa för att hämta mitt pass. Sheat jag blev jättebra på fotot, jag har aldrig någonsin varit nöjd med det! :)

Vid halv sju tiden åkte jag till dansen och mötte Emelie där, vi satt och tittade på ett par tävlingsdansare till det var vår tur. Jag dansade med någon tjej.. visst det gjorde väl inte så mycket men klart jag hellre dansat med Alfred! Han hjälpte mig i alla fall med ett steg som verkligen inte vill bli så bra som jag vill, och jag blir galen när sådant händer. Jaja för honom tog det fem år att lära sig det, hoppas det går snabbare för mig. Det går riktigt bra med samban när jag dansar med honom :)

MVG i Matte A?

Idag kommer jag få tillbaka mitt senaste matteprov, jag är så spänd! Hoppas det gick så bra som jag trodde, det skulle verkligen inte sitta fel med ett MVG i Matte A :) Jag slutar ganska tidigt, runt två, och jag har väl inget bättre för mig än att åka hem en stund innan jag åker till Liljeholmen. See you!

I´m ready for school


Tagen med Canon EOS 50D i RAW format.
Det gick inte att ladda upp bilden i det formatet, därför är det sämre skärpa..

Ljusbrunt med lugg

Åh jag längtar så otroligt mycket till våren, men allra mest sommaren. Jag vill ha ljusbrunt hår, med spikrak lugg - så jävla hett! En jättesöt tjej på min dansskola har rak lugg, och jag dör så snyggt det är. Hoppas jag passar i det bara. Har ingen aning om när jag ska färga till min naturliga hårfärg (som numera är ljusbrun), om jag gör det innan sommaren kommer det ändå blekas.. Men jag skulle vilja göra det någon gång under sportlovet!


Tjejen högst upp i mitten har en lugg jag tycker är skitsnygg, men även Ashley!

The outsiders

Jag har läst väldigt mycket i The outsiders idag medan jag låg i badkaret :) Har precis fixat i ordning mitt hår och nu tittar jag på den fjärde boxen av Desperate Housewives. Längtar som fan till imorgon, det är dans ni vet. Innan ska jag kanske på aerobics men det blir så stressigt.. Skulle ju vara skönt att bara åka in till city i god tid och titta på tävlingsdansarna :) Om systemkameran åker med imorgon tar jag bilder på de duktiga dansarna!


First pic with my new camera


Canon EOS 50D, objektiv sämsta man kan ha..

Samba is in my body

Efter skolan åkte jag in till City där jag köpte en tröja till lillebror, ett par linnen till mig själv och även ett jättesött deadem med rosett. När jag blev hungrig käkade jag en foccacia, vilket jag har lite ångest för nu haha.. eftersom jag fortfarande är sjukt mätt! Vid halv sex tog jag T-banan till dansen och tittade på alla duktiga tävlingsdansare, till det var dags för min tur att dansa klockan sju.

Vi började dansa samba och sedan foxdrot, och samba är riktigt jäkla roligt. Jag har sådan tur som nästan alltid får dansa med Alfred, så jag lär mig mycket mer noggrant än de andra. Han gillar mina höfter! Efter lektionen började en jätte trevlig tjej som tävlingsdansar att snacka med mig. Det var jätte länge sedan jag träffade någon sådan söt prick! Nejmen hon är väldigt duktig, och det gick bra för henne också!

Presenter och shopping

Jag tänkte berätta vad jag fick i present idag, och det blev en plattång från babyliss (den vinröda som är sjukt bra), en friis&company väska, übersöt spegel, väska till min systemkamera, en skiva, en rosa adidaströja och ett par till grejer jag inte kommer ihåg för tillfället. När jag var i stan med mamma köpte jag en massa grejer jag fick:

- Jättesöt jacka från Gina Tricot, 599 kr
- Ljus jeansjacka från Gina Tricot, 299 kr
- Ljusgult och ljusoranga linnen med u-ringade ryggar, 79 kr/st
- Randig t-shirt från Gina Tricot, 129 kr
- Svart deadem med stor rosett från Glitter, 39 kr
- Söta örhängen från Kicks, 99,50 kr
- Silvrigt armband till mina berlocker från Thomas Sabo, 299 kr
- Svart body med spets på ryggen från Monki, 180 kr

Sedan köpte jag och mamma också en massa kläder till lillebror, beiga chinos, vit hatt, rosa t-shirt, grå kofta, randig t-shirt, cool t-shirt från Topman, två skjortor från MQ och en kofta därifrån också. Asså shit vad snygg han blev i allt, exakt sådan här still vill jag att min pojkvän ska ha: chinos, t-shirt och kofta grrrrrrr..

My very best day

Jag måste bara säga att det varit en sjukt bra födelsedag! Jag har fått så många gratulationer, och tack alla som grattat mig :) Imorse fick jag Babyliss bästa plattång, en adidaströja, skiva, väska till systemkameran och en massa andra grejer - jag är väldigt nöjd med allting! Vid halv tolv åkte jag och mamma till stan där vi shoppade en massa, man kan säga att allt jag köpte blev presenter eftersom jag inte betalde någonting :) Jag skriver senare vad jag fick, och visar då bilder! Senare åkte jag till dansen och fick dansa med Gustav... han har ingen taktkänsla alls och är hur dålig som helst! Jag fick föra, trots att det är killen som ska göra det.. Nej tur att jag inte behöver dansa med honom imorgon! Vi ska strax äta middag, så vi hörs senare.

Young and sweet, only seventeen


Kärleksmums!

Jag och lillebror har gjort våra kära kärleksmums med hjärt-strössel och nu står dem i kylen för att svalna. Vi ska nog ta en varsin senare, och resten ska vi spara till min födelsedag! :)

På tal om min födelsedag så blir det inga gäster alls, jag började till och med gråta.. Men mamma lovade mig att vi skulle åka in till stan på förmiddagen och då ska jag få ett Thomas Sabo armband och kanske köpa någon mer berlock. Sedan ska jag gå på dansen, och när jag kommer hem blir det god middag och en massa firande :) Alla gäster kommer istället nästa helg, men men... Det kommer nog bli världens bästa födelsedag ändå :D

Thomas Sabo och Marabou hjärtan<3

För en gångs skull sov jag länge, jag vaknade nyss. Mamma kom upp med presenter till mig och lillebror, jag fick två berlocker från Thomas Sabo precis som jag önskat mig :) Jag måste köpa ett armband därifrån, jag har ju ett halsband sedan tidigare! Jag fick ju såklart en chokladask med hjärtan från marabou, dem är helt klart mina favoriter. Det är synd att man har godisförbud men jag ska spara dem till jag börjar äta godis igen. Jag visar bilder på mina nya berlocker senare, eller kanske imorgon med systemis!

Om ett tag ska jag sätta igång med mina alla hjärtans dag planeringar, spa bland annat. Det ska bli så skönt att bara sköta om sig själv. Jag ska ligga där i skumbadet och läsa min engelska bok och känna att mitt liv är det bästa som finns, ja så är det.

Min alla hjärtans dag

  • Äta en stor och nyttig frukost
  • Powerwalk
  • Hemmaspa
  • Kärleksmums med strössel-hjärtan
  • Titanic
  • Sex and The City - The movie
  • One Thee Hill boxen
  • Svulla allt utom godis

Fan vad roligt det hade varit om man haft en pojkvän, men samtidigt ganska skönt att bara sköta om sig själv. Vad ska ni hitta på på alla hjärtans dag? Synd att inte Twilight kommit på Blu-ray än, men när den gör det ska jag köpa den på en gång! Jag såg den med tjejerna på bio och jag älskar den, så romantiskt...


Helg betyder kärlek

Nu är det helg, fan vad jag längtat till just den här helgen! Ikväll ska jag bara vara hemma och titta på Let´s Dance - det blir alltså en väldigt lugn fredag för min del. Imorgon är det FF här hemma, blir nice :) På söndag då jag fyller år skulle ju min kusins familj komma, men nu kan de inte.. Hon blev erbjuden att spela handboll i div. 1, men men.. Jag kanske går på dansen ändå, och antingen har gäster före eller efter :) Jag vill ju inte missa det liksom! Nu ska jag städa och sedan styrketräna i vårt gym. Det var längesen jag gjorde det, och jag vill skaffa mig en del magmuskler!

Utvärdering av mina mål under 2009

Tiodans. Jag är så stolt över mig själv, att jag tog tag i dansen så snabbt! Jag älskar verkligen allt som har med dans att göra och har lärt mig en massa nya saker, precis som jag lovade mig själv. Jag trodde aldrig jag skulle lära mig såhär mycket på så kort tid, fan vad jag älskar det!

Godisförbud. Än så länge har jag kunnat hålla det och sötsuget blir bara mindre och mindre, vi får se hur länge det håller. Ska försöka att inte äta något förrän sommaren kommer.

Hälsan. Jag hade tänkt träna 3-4 gånger per vecka, men istället tränar jag på ett eller annat sätt minst sex gånger per vecka - mån: tiodans, ons: aerobics och tiodans, tor: box/powerwalk, lör: powerwalk, sön: tiodans. Småätandet har jag också minskat på, men jag struntar aldrig i att äta något mål. Det skulle jag aldrig klara av!

Självförtroendet. Det här med självförtroende och självkänsla har många tjejer problem med men jag har fått ett mycket bättre självförtroende. Jag vågar ta för mig mer nu, och ta kontakt med människor på ett helt annat sätt. För mig kan det ta lång tid innan jag får förtroende för människor, och då är jag som flummigast och tar verkligen för mig.

I brist på annat

Använder du parafym?: Såklart jag gör!
Vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för? Ehm.. Jag vet inte..
Vad kollar du på först hos en kille?: Ögonen självlart
Vill du ut och festa nu? Nja jag klarar mig
Vad är klockan?: 22:47
Vilken färg har din mobil?: Svart
Vad ska du göra nu?: Titta på film
Har du svårt att släppa andra dig tätt inpå livet? Japp
Kan du gå ut utan smink?: Ja!
Vem ringde dig senast?: Lillebror
Vad har du för bh på dig just nu?: En vit spets-bh
Vad har du för trosor på dig just nu?: Spets-string (sexiga enligt mig haha)
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det i från?: Det är från Tess och det står "(a) <33"
Vad brukar folk få för intryck av dig? Blyg men väldigt flummig när man lär känna mig
Har du någon gång klätt dig horigt?:  Haha nej
Har folk kallat dej slampa? Nej
Har du kallat någon för slampa?: Nej
Har du slått någon riktigt hårt?: Nej inte vad jag vet..

Dance with your body

Det var en jätterolig danslektion som vanligt, och vi fortsatte med rumba och tango :) Jag dansade med Alfred, det går sjukt mycket bättre då! Haha vet ni vad han sa när vi dansade tango? "Du går ju fan med raka ben" hahah, alltså han sa det med ironi.. så att jag skulle slappna av mer och böja på benen :) Mycket fördelar får jag när jag dansar med honom, eftersom han är proffsdansare!

Jag börjar tidigt imorgon men jag känner på mig att jag inte kommer kunna somna tidigt tyvärr. Jag skulle faktiskt behöva sova lite för en gångs skull! Jag har ringt runt till folk och kollat vilka som kan komma på min födelsedag på söndag, längtar. På grund av att jag fyller år på en söndag (!!) så blir det ingen dans.. men jag får väl träna hemma eftersom vi börjar med nya nästa vecka. Vad jag ser fram emot det, hoppas det blir jive eller foxdrot! Jive är verkligen min favorit, kanske för att jag dansat det förrut? ;) Det enda positiva med att fylla år på helgen är att man slipper gå i skolan, och kan vara hemma hela dagen!



Här är Alfred jag dansade med. Visste inte att han bara 20, tre år äldre än mig! :) 

Korkskruvslockar

Jag blev så sjukt nöjd med håret idag, jag hade korkskruvslockar! Synd bara att det aldrig är lika fint när man kommer hem som när man åker till skolan.. Jag hade bara MaA och FeB idag eftersom det inte var något prov, ganska skönt men trots det slutade jag vid två. När jag kom hem började jag läsa min engelskabok och den är jättebra verkligen.

Jag strunar i aerobicsen idag, jag vet att ni tänker att jag är slö men det är jag faktiskt inte. Idag känner jag inte för att stressa, så kvart över sju åker jag istället till dansen. Kommer hem runt halv tio eller något. Nu ska jag duscha och sedan läsa, bye.

Tomorrow

Jag glömde nämna att jag såg Molly Sandén på centralen när jag var påväg hem, trevligt trevligt hihi. Jag ska snart lägga mig i badkaret och läsa min engelskabok, och sedan måste jag föna håret också.. Förhoppningsvis ska jag locka håret ikväll, men får nog fixa klart det imorgon istället. Jag börjar ju 10.40 så imorgon har jag inte alls bråttom - för en gångs skull. Såhär kommer min morgon att se ut:

06.00 Träningskläderna ska på
06.15 Ut i det vackra vädret på en promenad
07.00 Snabbdusch
07.10 Locka håret
07.30 Klä på mig, sminka etc..
08.10 Måla naglarna
08.20 Läsa engelskaboken
09.20 Frukost
10.00 Gå till pendeln

Det kommer bli väldigt stressigt när jag kommer hem, först är det aerobics och sedan får jag skynda mig hem för att äta middag. Vid kvart över sju måste jag åka till stationen och då ska danskläderna också vara på och jag ska ha hunnit fixa klart mig inför rumban och tangon helt enkelt. Nejmen jag har ju 50 minuter på mig, så det funkar nog.

Monkis vårkollektion



Hårband 40 kr, body 180 kr, gladiatorsandaler 300 kr, shorts 250 kr, body 180 kr, skjorta 250 kr, gladiatorsandaler 300 kr, söta skor 180 kr, kjol 250 kr.

Utan att vara ett Monki-fan så tycker jag deras vårkollektion är väldigt snygg!

Fika, plugg och shopping

Idag har jag anteckat väldigt mycket, fast jag gillar det! Efter skolan följde jag med tjejerna (och killarna) till Södertälje och sedan åkte jag till stan. Jag satte mig på ett café och köpte världens största dröm, det har varit en favorit enda sedan barnsben. Men den här var ca 12 cm i diameter, kan ni fatta vilken stor? Anledningen till varför jag åkte dit var inte för att jag var fikasugen utan för att jag skulle plugga. Pluggade hur som helst geografi, och efteråt gick jag till H&M och köpte en jättefin blus. Fick den för 199 istället för 249 kr, eftersom jag fick 20%.

Därefter åkte jag hem, och skulle gå på svettis med Tess - men det blev inget. Hon hade kollat på fel dag så det var inget idag, så jag får väl träna hemma själv istället.

Rumba och tango

Jag är nu hemma efter att ha dansat rumba och tango, rumban sitter som en smäck men hållningen är så svår på tangon.. Jag träffade en jättetrevlig tjej där också och vi hade jätteroligt, kändes som vi hade kännt varandra mycket längre än vi hade! Hon tyckte i alla fall att min hållning i tangon var super, okej inte riktigt. Alfred tycker jag blir bättre och bättre i alla fall, det är alltid roligt med beröm! Hur som helst, jag får öva på tangon till på onsdag.


Mina tiodans-kläder

Jag tänkte visa lite bilder på hur jag ser ut när jag dansar tiodans, jag har en kjol och body från American Apparel, strumpbyxor från dansbutik och dansskor från dansbutik. Om 50 minuter skjussar pappa in mig, eftersom det är störningar i trafiken..




My day

Oooh vad roligt det var att spela Beach volleyboll, man lärde känna så många nya människor som jag aldrig sett i skolan förrut. Jag kom hem senare än beräknat på grund av störningar i trafiken, men väl hemma i Tullinge köpte jag en pizza till lillebror. Jag har nämligen smittat honom med vattkoppor, stackarn.. Så vi har ätit nu och jag ska aldelles strax plugga företagsekonomi.

Beachvolley

Igår dansade jag med Alfred Palmgren, från förra årets Let´s Dance. Det var grymt roligt! När jag kom hem gick jag till Tess och efter ett tag gick vi till centrum och åt pizza.

Snart ska jag iväg och möta Linnea i hamn och vi ska gå till Beachvolley hallen. Fan vad roligt det kommer bli, Jossan och Charlotte ska också dit så vi kanske möter upp dem någon stans. Men time to go.

And the time goes by so fast..


6 udda saker ni inte visste om mig

♣ Jag faller för killar jag inte kan få och mitt intresse försvinner om dom visar sig för tillgängliga. Så om du vill imponera på mig ska du vara svår och visa att du inte vill ha mig!

♣ Jag har alltid velat gifta mig och skaffa barn, och leva ett någorlunda lyxigt liv med min familj i en stor villa. Ja jag hoppas drömmen slår in, fast nej jag behöver inte vara rik.

♣ Jag har en förmåga att sakna personer och händelser otroligt mycket, och det är skitjobbigt för jag har svårt att bara släppa vissa saker och låta livet gå vidare. Jag gråter inte så ofta men när jag väl gör det beror det oftast på att jag saknar någon/något.

♣ Jag är väldigt envis på så sätt att om jag bestämt mig för att göra någonting så ser jag till att det blir så, och det finns ingenting i hela världen som kan stoppa mig då!

♣ Jag ska snart få tandställning, fan vad glad jag är för det. Jag har alltid beundrat människor med fina raka, vita tänder men nu kommer folk istället se upp till mig! Léendet är det första en kille lägger märke till (förutom ögonen) och det är en sak jag saknat i hela livet, fram till nu.

♣ Jag har rest utomlands enda sedan jag var två år, och jag skulle bli helt crazy om jag fick veta att vi inte skulle det någon sommar. Det har alltid varit en händelse som vi alltid gjort, hur skulle det bli om vi inte åkte liksom? För mig är det helt enkelt svårt att släppa traditioner.

2009 har börjat!

Jag har så mycket att se fram emot nu när 2009 har tagit fart.. jag kan inte tro att tiden går så otroligt snabbt.

Jag fyller 17. Oj vad jag längtar till 15/2 då det bara är min dag. Då har jag bara ett enda år kvar till krogen och då blir det dags att sätta sig framför ratten och köra bil på riktigt. Jag ska göra den dagen till den bästa, trots att det är på en söndag. Jag vill ha en stor fest, en stor fet jävla fest för alla jag känner :)

Prag. Att få resa till Prag med alla mina underbara klasskamrater kommer bli underbart och vi ska vara där i en hel vecka. Visst, spriten får man väl tagga ner på men det kommer bli så grymt roligt ändå, dessutom är det två till klasser som följer med. Det kommer nog bli många restaurang besök och nya vänner, jag längtar. Vi åker i början av April och det tycker jag är perfekt, då kan man börja gå lite lättklätt i alla fall och bara njuta av vistelsen där nere.

Sicilien. Som jag nämnt tidigare hade vi det underbart i Sicilien förra året (i Juli) och denna resa kommer bli minst lika underbar. Sicilien är en sådan fantastisk plats och vår utsikt, jag säger bara raaaww... Jag ska sola som bara den för man vill inte komma hem som en blekfis, när man haft chansen att få en snygg bränna i två veckor.


Middag hos Tamm´s

Yes nu är det lördag och jag är superglad, don´t know why! Halv fyra kommer min kusins pappa och hämtar oss eftersom vi ska dit, och kiommer vara där hela natten kan man säga! Det kommer bli jätteroligt, och jag har på mig en jättesöt blommig kjol från Forever21, vit tight t-shirt, guldiga bamboo-örhängen, stort guldigt hjärthalsband och höga klackar. Diggar min outfit, den är så somrig. Får se om jag tar med min systemkamera, jag tänkte inte börja använda den förrän min födelsedag eftersom jag önskar mig ett speciell objektiv. Let´s see! Hoppas ni får en trevlig lördagskväll, så hörs vi.


Årets största tabbe

Kan börja med att berätta om värsta tabben, efter idrottslektionen. Jag och tjejerna skulle duscha så jag gick in i duschen med bh och sexiga string (ja grymt sexiga är dem) och råkar sätta på duschen! Den gick inte att stänga av, eftersom den gjorde det automatiskt. Resultaten blev blöta underkläder helt enkelt, uscha! Det ska jag aldrig göra om - jag gick runt med det i en timme innan jag slutade också. Gosh vad dem skrattade åt mig, men jag älskar att bjuda på mig själv.

Nu ska jag se på One Tree Hill och sedan får vi se vad som händer, hoppas på att Tess inte ska vara med Marcus! Haha :) Time to go

Oh my gosh vad het

Brukar du komma i tid: Jag kommer alltid i tid!
Vad hade du i din mun senast: Middagen
När mår du bra: När jag tillbringar tid med vänner
När blev du fotad senast: Idag, till passet
Hur känner du dig nu: Superglad!
Kan du laga mat: Yes, of course
Vad pluggar du: Samhälle ekonomi
Vad tycker du om fötter: De ska lukta rosor
Är du smart: Ja
Vad har du på dig: Jeans och tisha
Är du aktiv i skolan: Självklart är jag det
Vad saknar du: Vissa gamla tider
Hade du en bra kväll igår: Det hände inte något speciellt
Din favoritdryck på morgonen: Vatten eller juice
Vad ska du göra i sommar: Prag (April) och Sicilien
Är du nöjd med ditt liv: Det kunde inte vara bättre
Vad vill du jobba som:  Egenföretagare
Har du tråkigt just nu: Nja inte speciellt
Vad gör livet värt att leva: Nära och kära!
Vad i livet ångrar du: Kommer inte på något nu
Är du musikalisk: Nej men dansa kan jag
Vad lyssnar du på för musik: Partylåtar man kan dansa till
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Hanna-stilen
Är du bortskämd: Nej
Är du trött: Sådär
Vad gör du imorgon: Får se vad som händer

Din första
Operation: Har aldrig opererats :)
Första piercingen: Öronen
Första bästa vän: Ehm.. minns inte
Första priset: Pengar
Första sporten du började på: Dans
Första husdjuret: Fiskar haha
Första semestern: Vid två års ålder till Tyskland
Första konserten: Don´t remember
Första kärleken: Privat

Favoriter:
Filmer: Älskar Twilight
Tvprogram: Desperate housewives och One Tree Hill
Musik: Sådant man kan dansa till
Drink: Sex on the beach
Kroppsdel (på kille): Precis under magen!
Sport: Dans
Plagg: Everything
Skola: S:ta Ragnhild ofc.

Just nu:
Äter du: Inget.
Dricker du: Smoothie
Ska du: Plugga
Lyssnar du på: Beyoncé - If I Were A Boy
Väntar du : Sommaren
Tittar du på: Ska se Desperate housewives boxen

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller kyssar: Kyssar (och kramar)
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Snygg mage
Busig eller lydig: Busig



Förstår ni vad jag menar när jag säger under magen? De där linjerna killar har, de är så snygga!

I want to be brownie

Idag har jag varit hos tandregleringen och har avgutit mina tänder, haha det var jätteroligt. Han som gör allting är engelsk, rätt roligt faktiskt men det finns specialister som är svenskar. Tog även bilder på tänder, i profil, framifrån och röntgenbilder - skönt att man gjorde allt vid första besöket. Åh vad jag kommer få fina tänder, yeeaah!

Jag funderar på att förnya mig ganska rejält efter sommarlovet, för jag har märkt att jag inte längre har ljust hår. Mitt riktiga hår har blivit mörkare och jag tycker det är så jobbigt att färga utväxten hela tiden. Jag ska låta min riktiga färg växa fram även om det kommer se hemskt ut, sedan ska jag färga ljusbrunt i någon snyggare nyans än den tråkiga man föds med. Tycker det är så fint med rak lugg, men skulle jag passa i det? Hm det ska jag fundera på ett tag.. det sägs att man får sexigare ögon av rak lugg, det vore allt någonting!

Sunny Beach?

Idag har jag.. eh jag har faktiskt glömt om det hände något speciellt i skolan idag. Vi fick i alla fall en till lapp om Prag, god vad jag längtar till första april. Jusdet jag hade ju matteprov idag, och jag tycker det gick galant. Vi fick sitta i aulan av alla ställen, snälla aulan? Jaja jag gillar hur som helst inte att göra prov där! Är supernöjd med den sista uppgiften då ag skulle se samband mellan olika figurer, och göra formler som fungerade även om förutsättningarna förändrades. Yeah! - det var alltså en MVG uppgift.

Efter skolan åkte jag till Tess och vi sökte resor till Sunny Beach, fan vad kul det skulle vara att åka utomlands med kompisar till något partyställe. Jag ska i alla fall åka till Sicilien i sommar, inte dumt det heller! Förra året var verkligen underbart, love it. Sedan skjussade Tess mormor oss till aerobicsen, men vi gick hela vägen hem. Sjukt skönt skulle jag säga, jag som älskar att träna.

Festa hela natten

Jag har ångest, om man kan kalla det ångest. Blev en bulle för mycket idag, ajabaja! Men mitt liv går inte under för det, även om det helt enkelt var onödigt att stoppa i sig så mycket onyttigheter idag. Jag brukar äta mycket då jag har min jobbiga period, den som tjejer alltid får.. Kvällens planer ser ut såhär: Läsa företagsekonomi, göra tyska läxa och se på tv - när jag går och lägger mig måste jag såklart läsa Twilight. Sheat, jag måste verkligen bli mycket bättre på engelska och våga prata. Det här kommer inte funka i Prag, som är om mindre än två månader. Ska jag vara tyst som en mus? Nej då kommer jag vara tvungen att prata engelska, haha :) Var på utvecklingssamtal vid sex, gick bra eller vad man ska säga!

Jag har matteprov imorgon, och jag kan allting - jag har inte behövt plugga någonting på det idag. Kan ni förstå hur bra jag blivit på matte? Det kan i alla fall inte jag, men stollt är jag minsann. Fan vad det kommer gå bra på matteprovet alltså, och skönt när det är avklarat. Väldigt skönt att vi inte har prov förrän vecka 10, då är det Företagsekonomi B. Jag har redan börjat tänka på det, så jag slipper sitta under de sista dagarna och råplugga.



Jag är så jävla partysugen nu, och den här outfiten skulle inte sitta fel. Eller vad säger ni?

Beach volleyboll nästa

Jag och Linnea bestämde oss för att köra beach volleyboll nästa måndag, fan vad bra att inte hon ska till Romme! Det kommer nog bli sjukt roligt, det var det förra gången :) Vid halv sex tiden följde jag med pappa till lillebrors ridning, jag tänkte att det var bra att plugga matte där! Fick grymt mycket hjälp av pappsen och jag känner att jag kan allt, så imorgon behöver jag inte plugga mer till provet. Det känns så skönt att vara ute i god tid, god det kommer gå så bra på onsdag.

Jag börjar 10.30 istället för 8.15 imorgon, wihu! Geografi lektionen är inställd, så istället för ett hål får vi ha religion på den lektionen. Jag har utvecklingssamtal vid sextiden så jag tänkte åka till något café för att äta middag och plugga företagsekonomi och geografi. Jag slutar halv tre men jag kanske ska gå på stugtiden, engelska. Hur som helst har jag ett par timmar på mig att plugga, för jag orkar inte åka hem emellan. När jag kommer hem blir det troligtvis träning på ett eller annat sätt, raska promenader/jogging har blivit en stor favorit - speciellt med min dunkande mp3 på högsta volym.

Nu ska jag sätta igång med att ladda över alla nya låtar till mp3:n och sedan blir det plugg, jag tänkte läsa i företagsekonomi boken. Åh vad jag gillar att ligga före alla andra haha. Jag antar att det är dags att gå då, nu ska datorn stängas av.

Onyttigheter

Fan jävla skit, idag har jag inte varit nyttig! Nej så imorgon blir det nya tag, till middag blir det en stor sallad med crutonger :) Jag ska också gå en promenad på morgonen, det ska bli jätteskönt. Hoppas jag gör som jag lovat mig själv nu!

Give me

Imorse gick jag en lång promenad som planerat, och när jag kom hem hade mamma gjort nybakta bullar som jag fick smaka, både vanilj och kanel vilket jag ville ha till min födelsedag! Vid ett tiden åkte jag till stan men hittade absolut ingenting, vilket jag tycker var jättebra!

Vid tretiden var jag på plats i Liljeholmen och köpte mat från Gooh! och det var jättegott, lax med kokos/limesås. Därefter gick jag ett par minuter till dansskolan och bytte om och fixade i ordning mig. Jag kan ju säga att det var grymt kul, dansade med en som hette Gustaf som nog var ett par år äldre än mig. Men vad gör det? Synd att det inte fanns något riktig snygging haha! Jag fick komplimanger av dansläraren, hon tyckte jag var riktigt duktig på rumba :) Jag tänkte faktiskt gå på bugg också (som jag gjort i nio år) men det känns inte så roligt att gå på en fortsättningskurs..




GIVE ME!

SKHLM with my family

Idag åkte jag, mamma och pappa till SKHLM där vi kollade runt, jag skulle bland annat köpa en träningsväska. Min lillebror har en sjukt snygg Fred Perry skinnväska som jag skulle vilja ha, men jag får väl låna hans. Hittade som sagt ingen! Jag fick en jättebra väska till min systemkamera, men den får jag när jag fyller år om precis två veckor :)

Imorgon ska jag upp tidigt, först blir det promenad/jogging - jusdet jag tappade stegräknaren i fredags, omg vad klantigt. När jag väl kommer hem ska jag plugga matte ett par timmar och sedan blir det stan. Jag vet inte om jag ska köpa något, men ska luncha där och sedan sticka till dansen. Det ska bli riktigt spännande, I´m so excited! Jag ska nog försöka sova nu, om jag ska komma upp vid åttatiden imorgon.

RSS 2.0