Min kväll blir inte mer intressant

Jag kan bara säga.. min dag har varit jättebra som den givetvis alltid brukar vara. Jag var väldigt nervös inför nationella muntligt i tyska men det gick väldigt bra. VG för både mig och Andreas så det kändes super! Vid kvart i elva åkte jag till stan och åt på Nancy´s, mötte även Louise och Aina som precis hade varit där på deras håltimme :) Tittade lite i butiker men hittade ingenting, förutom snygga skor på Scorett och supersnygga kläder till lillebror. Jag köpte ingenting, men i alla fall.. Var tillbaka vid halv ett så tittade när de andra hade idrott (jag fick inte vara med) haha mycket skratt blev det!

För en halvtimme sedan kom jag hem och sedan dess har jag städat haha, så att det är fint i hela huset. Kvällens planer blir inte så speciella men de ser ut såhär:

Ta en jädrans lång promenad
Duscha och ha spakväll
Titta på Desperate housewives
Måla naglarna, fransk manikyr kanske
Beställa biobiljetter till imorgon
Ta ut pengarna jag är skyldig mami och papi


Smal med kurvor

Nu måste jag lätta mitt hjärta lite. Visst jag vill bli mycket smalare och är på god väg att nå mitt mål också, men hur snyggt är det att bara vara smal? Jag har alltid haft kurvor och på något vis har jag gillat det, tycker faktiskt att det kan vara väldigt snyggt med breda höfter och smal midja! När jag gått ner så mycket jag vill måste jag också börja styrketräna för att få de muskler som också gör att man får en snygg kropp. Dansen kommer såklart göra att jag får mer benmuskler, jag dansar i klackskor också. Det jag vill säga är att jag inte vill bli pinnsmal, utan smal med lite kurvor och muskler. Missförstå mig inte när jag säger muskler, men lite ska man ju ha.


My day

Dagen har varit... lång om man säger så 8.15-15.10! Hur som helst, tur att Max fick mig att skratta ett antal gånger :) Jag har beslutsångest men jag ändå bestämt mig nu. Istället för att åka till Romme med nästan alla mina kompisar så tänker jag spela beachvolley. Känns så meningslöst att åka till skolan 05.00 för att åka skidor och komma hem sent på kvällen. Hmm jag som lovade Linnea att åka med henne eftersom hon inte heller åker skidor så bra. Men beachvolley är grymt kul och Jossan och Charlotte ska ju dit också. Vi slutar nog vid lunch någon gång, skönt.

Ikväll blir det nog en rask promenad igen, fast nu ska jag köra min vanliga runda nere vid vattnet. Men innan blir det nog middag och måste se klart One Tree Hill boxen. Jag blir så beroende av sådana boxar, jag har ju kvar nästan hela Sex and the City och DH också :)

Kladdkakan spränger min mage

Superhärlig dag har jag haft, alla har verkligen uppmärksammat att jag varit sjuk trots att jag bara var borta fyra dagar från skolan. Thanks allihopa, känndes jättekul att få träffa alla igen :) Efter skolan åkte jag till Huddinge och köpte en dagkräm och en nattkräm, ett rosa nagellack och ett serum till mamma.

Jag åkte direkt därifrån till Tess och vi tittade på One Tree Hill bland annat... ända till hon kom på att vi skulle baka! Så vi stack ner till centrum och köpte lite ingredienser och bakade kladdkaka hemma hos mig. Den åt vi senare, vid halv åtta tiden samtidigt som vi tittade på One Tree Hill säsong 5.. och tro mig, jag har fortfarande ont i magen. Den var jättegod men det blev lite mycket med nougat på, eller vad säger du Tess? Haha. Efteråt bestämde jag mig för att vi skulle ta en rask promenad, det blev en 40-minuters runda efter åtta. Men sjukt skönt var det, jag älskar ju raska promenader hihi.

Ska aldelles strax sätta på fortsättningen av OTH, jag älskar verkligen den serien! Hur skönt som helst att inte ägna en enda minut åt plugg för en gångs skull. Fick föresten mitt slutbetyg i FekA, fan att det blev VG. Men jag är ändå nöjd, livet är inte till för att gråta om en sådan sak...


Ingenting kan stoppa mig



Blir så inspirerad av den här tjejen som har grym klädstil, kanske inte precis min stil men ändå.. Anyway, Hanna Malm har nu fått sin systemkamera som hon velat så länge. Den ska jag börja använda när jag fyller år eftersom jag önskar mig ett superobjektiv till den. Jag kommer bli så beroende av min lilla älskling, och den ska självklart med till Prag 1/4 - längtar!

Hallonpajen sitter i ugnen nu, så det ska jag gotta mig med framför Andra Avenyn. Det blir alltså en helkväll framför tv:n och måste nog lägga mig i tid för en gångs skull. Imorgon ska jag äntligen till skolan, kommer få ha halsduk på mig men jag klarar mig.

Perfektion

Jag är sugen på den här kjolen 300:- och klänning 450:- från Style by Stars. Det stavas PERFEKTION.


Har tagit bort en massa inlägg från en senaste veckan, det är dags att få bloggen roligare igen!

30 saker killar måste veta om tjejer

Hittade en lista på någon blogg förut som jag sparade, den heter "30 saker killar måste veta om tjejer", det mesta stämmer ju riktigt bra så jag måste bara lägga upp den!

1. Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne.. Hon går runt i bara underkläder precis som du

2. VAR ALDRIG OTROGEN. Det kanske verkar som att "ingen nånsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. JAG LOVAR. Hon kommer få reda på det till slut och då ligger du risigt till!

3. Var försiktig med varenda manliga släkting till henne. Vilken som helst av dem skulle kunna spöa ner dig på ett ögonblick. Och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket.

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

6. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

7. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.

8. Om du INTE har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.
Om du HAR sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

9. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant.. de flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp!

10. Alla tjejer äter inte som flugor, många av dom äter som lejon.

11. - De flesta av tjejerna bryr sig inte om dom betalar hälften, men dom pratar om det med sina kompisar (igen!). Tänk på att om du låter din tjej betala hälften hela tiden, kommer alla att få reda på det och dina kompisar kommer att veta att du är snål. Behöver du verkligen dina pengar så mycket?! Var en man, betala åt henne.

12. Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän:
- Ett gosedjur
- En av dina tröjor
- En väldigt tjusig ring (Även om det inte är ett så seriöst förhållande)

13. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.

14. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom.

15. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

16. Aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. Även om hon "slår dig" på ett skämtande sätt och säger "Du är så dum" eller något, gör aldrig några gester tillbaka.

17. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.

18. Om du inte kommer överens med hennes djur, föräldrar, eller vänner - Var en Drömprins mot hennes vänner, Mr. Artig till hennes föräldrar, och var noga med att vara snäll mot djuren även om dom är dumma mot dig.

19. Flirta aldrig med deras morsor.. det är bara knäppt.

20. Bli inte helt tokig när hon PMSar. Det är inte äckligt, och det får henne att känna sig jättelessen, så var förstående.

21. Om du inte tycker om sättet hon kör på - Kör själv

22. Om ni har blivit ett officiellt par, och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

23. Stressa inte upp dig över var ni ska gå om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

24. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till.

25. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas, var väldigt försiktig.

26. Memorera hennes födelsedag för guds skull! Glömmer du den är ditt liv förstört.

27. Duscha inte hel i Cologne, men lukta gott. Spray-Delay-Walk away funkar bäst.

28. Ge henne inte något dumt i julklapp, födelsedagspresent eller på alla hjärtans dag. Det måste inte vara dyrt, men måste vara betydelsefullt. Smycken är alltid uppskattade, men inte det viktigaste för alla.

29. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.

30. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror, de flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll, och det kan förstöras på en nanosekund.

Systemkamera och objektiv

Herre gud jag är helt rastlös, jag har verkligen ingenting att göra! Klockan är runt tio och här sitter man, rolig kväll.. Imorgon blir det plugg hela dagen och antagligen en massa film tittande. Vad ska jag hitta på dessa dagar?



Canon EUS 50d - Kostar runt 12000 för kamerahuset.
Sigma AF 18-200/3,5-6,3 DC till Canon AF - Ett väldigt bra objektiv som du kan fota allt möjligt med, porträtt, naturbilder osv. Det blir otroligt skarpt! (OBS: Jag märkte att det inte alls var det objektivet jag ska köpa). Det jag ska införskaffa kostar runt 3500 kr.
Canon EF 50mm f/1,8 II - Det här objektivet är till för korta skärpedjup, dvs. mycket suddiga bakgrunder. Skärpan och oskärpan blir mycket fin och bländartalet är lågt, me like. Det bästa är att objektivet är billigt, jag ska dock ha den senare och ska försöka få tag på en i metall. Detta objektiv kostar runt 1000 kronor.

Yesterday and today

Igår hade jag ju prov i engelska, vilket jag tycker gick galant! Efter skolan åkte jag till stan och en stund senare kom mamma, jag köpte ett par supersöta string, strumpbyxor till dansen, min rosa kjol jag velat ha jättelänge, rosa läppglans och ett par dansskor. Mamma och jag fikade också, blev en salami/brie macka för hennes del och en hallonpaj för mig. Ibland måste man ju lyxa till det :) När mamma skulle iväg på föreläsning åkte jag till Liljeholmen och mötte pappa, vi skrev på avtalet för dansskolan och jag blev helt enkelt medlem. Efter det åkte vi till Media Markt, seriöst jag är beroende! Nu har jag bestämt mig för vilken systemkamera jag vill ha, en Canon 40d/50d, sjukt bra båda två även om jag helst skulle vilja ha 50d för 15000..

Det känns så jävla typiskt att bli sjuk nu, när jag precis börjat med två nya kurser och ska börja dansa på söndag. Åååh varför? Jag har i alla fall en del saker att göra den veckan jag är hemma.. Min mentor ska skicka allt jag behöver göra så att jag inte missar något, tur att man har en så generös Lars!

- Plugga till matteprovet
- Läsa kap 8-9 i Fek boken
- Göra ett par uppgifter i Fek
- Läsa Twilight på engelska
- Läsa om judendomen


Tycker dessa skor är grymt snygga, vilken otur att de är slut i hela Stockholm! Bilden är tagen från Kenza.

10 viktiga punkter

Några don'ts som är vägen till ett lite lyckligare liv. Det är iallafall vad jag lever efter!

- Never make someone your everything, because when they are gone, you've got nothing.
- Lyssna inte på andras skitsnack! Låt det gå in i ena örat och ut genom det andra.
- Var aldrig tillsammans med en kille som inte låter dig vara dig själv, och göra vad DU vill.
- Hoppas alltid på det bästa men förvänta dig det värsta. What to say, ganska smart va?
- Umgås bara med folk som behandlar dig rätt. Det mår du allra bäst av!
- Om folk snackar skit så är det viktigt att inse att det bara är avundsjuka. Inget annat.
- Intala dig själv att inget håller förevigt. (Tills någon visar motsatsen såklart.)
- Ha aldrig för höga förväntningar! Då är det lätt att bli besviken.
- Du kommer aldrig bli gammal och klok om du inte är ung och galen. Mitt motto javisst!
- Ångra aldrig något. Överhuvudtaget. Det är dumt att ångra sig, eftersom det inte går att få ogjort så är det bara slöseri med tid. Jag lovar.

What a wonderful day

Supermysig dag har jag haft, vi åkte bil in till City vilket var mycket skönare än att sitta på ett pendeltåg. Vi gick runt i olika butiker och försökte få tag på allt jag ville ha, men jag hittade ingenting av det jag verkligen ville ha. Skorna var slut så dem kan jag bara glömma, fan. Men jag hittade en jättefin jacka som mamma betalde åt mig, thanks<3 Sedan gick vi till Espressohouse by George och fikade med mamma och lillebror. Jättegott eftersom jag nästan aldrig fikar nu för tiden! När vi var klara åkte vi till Liljeholmen och gick till dansskolan, jag tittade på tävlingsdansarna som hade teknikträning bla. Hon i receptionen var ny så jag kunde tyvärr inte få mitt medlemskort fan också! Men nu kom vi nyss hem från Mediamarkt och har tittat på systemkameror, jag hittade bla. en Canon för 15000..

"Full rulle"



Ikväll har det varit full rulle och jag är redan trött, trots att klockan bara är elva. Vi ska nog gå och lägga oss snart eftersom det blir en trip till stan imorgon, ska bland annat titta på ett par skor jag blivit lite kär i. I City blir det också fika innan vi ska möta upp pappa för att åka till Liljeholmen. Äntligen ska jag fixa mitt medlemskort på Tidance, äntligen. Bara en vecka kvar till det börjar! Jag borde skaffa linser också, jag blir så snurrig utan glasögon när jag dansar..

Vi testade också mina värmespolar jag köpte från Babyliss för ett par år sedan, god vad snyggt det blir. Jag har bestämt mig för att spara ut mitt hår så det blir lika långt som Julias, minst. Det blir såklart mycket snyggare med lockar på hennes hår och jag är sjukt avundsjuk! Jag behöver lite hjälp angående mitt hår:

1. Vad kan man göra för att håret ska växa snabbare? Jag har aldrig kunnat svälja piller, så hårkontroll funkar inte så bra..
2. Vad kan man göra för att få ännu tjockare hår?

Ska ju som sagt upp ganska tidigt imorgon så det blir nog sängen nu, bye.

Här ser ni dagens outfit




Jeans, Gina Tricot
Rosa polotröja, Gina Tricot

Superhärligt med promenad

Imorse blev det frukost på sängen, inte illa. Vid halv tio satte jag igång med matte och pluggade i två timmar, och jag känner mig så säker på allt. Sedan tog jag en rask promenad i en timme, ,med stegräknaren och mp3 på högsta volym. Igårkväll rippade jag cd:s så jag har fyllt min älskade mp3 med alla mina partyfavoriter! Det var riktigt skönt med den promenaden, gick nere vid vattnet bland annat :) Jag tänkte plugga matte nu igen, Julia kommer inte förrän fem så jag har tid på mig att fixa i ordning mig. Jag lovar att ladda upp bilder senare, jag har tagit en del de närmsta dagarna som jag inte lagt upp än!

MVG I ALLT

Duktig jag har varit, kan ni förstå att jag inte ätit en enda godisbit ikväll trots att familjen satt med en hel skål fylld med godis? Nej men så är det faktiskt, men sniffa godis gjorde jag (haha) bara för att vara ännu mer stolt imorgon! Nu har jag precis tittat på Let´s Dance och längtar bara ännu mer till nästa söndag då dansen börjar. Laila är sjukt bra så jag började själv dansa hihi. I nuläget tycker jag att hon ska vinna, det finns i alla fall många jag tycker ska åka ut.

Jag har börjat läsa "MVG i allt" som jag fick av mamma igår och känner mig redan ännu mer motiverad till att satsa allt i skolan. Jag har alltid varit en pluggtjej som faktiskt gillat skolan och satsat på höga betyg, men nu förstår jag verkligen vad som kan hända om jag inte kommer in på rätt högskola. Handels är redan utesluten, men det är inte säkert att den är bäst bara för att man ska ha alla MVG! Boken är hur som helst riktigt bra och på något sett peppar den mig, ska fortsätta läsa senare.

Jag ska upp tidigt imorgon, ta en joggingrunda, gå en promenad, käka frukost och duscha. Härligt att bara pyssla om sig själv :) Kanske åker iväg med mamma för att köpa nödvändiga saker, men sedan kommer min kära kusin hit. Det blir sleepover och vi får se vad vi mer hittar på!

Crack A Bottle

Nu är helgen äntligen här, ska bli skönt att vara ledig ett par dagar trots att jag måste plugga matte och engelska. Helgen är nästan helt planerad, idag ska jag endast vara hemma, äta gurkstavar med dipp och titta på idol. Även om jag vill vara nyttig måste man få unna sig något på helgen, eller hur? Imorgon kommer Julia hit och det blir kanske bio och sleepover. Ja på söndag kommer pluggdagen, måste sätta igång med matte och engelska på en gång.. Senare ska jag till Liljeholmen för att fixa mitt medlemskort på Tidance, äntligen säger jag bara. Jag hade helt glömt att de hade stängt idag.

Nu ska jag börja plugga matte, fram till den goda middagen - kanske behöver jag inte plugga så mycket på söndag i sådana fall! Vi hörs senare, ikväll blir det också träning, i vårt hemmagym.

Annars lyssnar jag sönder Eminem's nya låt Crack A Bottle, jag älskar den.. don't ya?

Varje dag blir det träning

Idag har jag inte tränat någonting så nu ska jag ner till gymmet och köra spinning och lite styrketräning. Jag borde hoppa över det idag eftersom jag har sådan grym träningsverk sedan aerobicsen igår, hur nu det kan komma sig? Jag uppdaterar nog inget mer ikväll eller imorgon, så jag kan berätta hur morgondagen ser ut. Jag börjar 8.15 och slutar halv tre, då ska jag snabba mig hem. Sedan ska jag åka till dansskolan där jag ska börja nästa söndag, och köpa ett medlemskort. Sen ska jag boka upp mig på alla pass dem har, jag ska bli bäst och komma långt i tiodans. Jag ska. Jag vet att det kommer krävas mycket, men det är något jag verkligen vill. Jag har ju gått på bugg och jive i tio år, jag har rytmen, jag kan stegen, jag kan mycket. Ska väl tagga ner till gymmet och köra mitt pass någon gång, bye.

Updatering. Planerna inför imorgon är ändrade, då jag istället ska åka och simma efter skolan. Men hur som helst, hur får man bort fettet från rumpan? Seriöst, jag har riktigt stora komplex för det och kommer inte kunna leva med det i sommar. Det måste finnas nåon övning som bränner fettet på rumpan? Snälla hjälp mig, jag får panik!

Vad vet du om mig egentligen?

Jag har..

(  )
Rökt.
(  ) Snusat.
(  ) Drogat. NEVER!
(  ) Druckit så mycket att jag spytt.
(  ) Stulit en bil.
(  ) Hånglat med samma kön.
(x) Sovit i samma säng med samma kön.
(x) Varit kär.
(  ) Blivit dumpad.
(x) Dumpat någon.
(  ) Haft sex på offentlig plats.
(  ) Haft sex senaste månaden.
) Snattat.
(  ) Blivit påkommen av någon när jag har haft sex.
(  ) Blivit arresterad.
(  ) Gått på en blind date.
(x) Ljugit för en vän.
(x) Skolkat.
(  ) Sett någon dö.
(x) Varit utomlands.
(x) Flygit flygplan.
(x) Gått vilse.
(  )
Varit nära på att dö/skada dig riktigt illa.
(  ) Gråtit dig till sömns.
(x) Sjungit karaoke.
(  )
Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra.
(x) Busringt.
(x) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan.
(x) Dansat i regn.
(  )
Fått ett sugmärke.
(x) Åkt inlines
(x) Åkt skidor.
(x) Åkt skridskor.
(  )
Åkt snowboard.
(  ) Genomgått en operation.
(  ) Varit förälskad i en lärare.
(  ) Ätit sushi.
(  ) Somnat i skolan/på jobbet.
(  ) Använt ett falskt id.
(x) Tittat på en solnedgång.
(  )
Varit med i en jordbävning.
(x) Rört en orm.
(x)
Sovit under stjärnorna.
(x) Blivit kittlad.
(x) Blivit bestulen.
(x) Blivit missförstådd.
(x) Vunnit i en tävling.
(x) Gått mot rött.

(  ) Blivit avstängd från skolan.
(  ) Varit i en bilolycka.
(  ) Ätit ett helt glasspaket på en natt.
(/) Hatat mitt utseende.
(x) Skrivit ett kärleksbrev.
(x) Fått en önskan inslagen.
(  )
Haft sex med ett djur.
(x) Smakat torrfoder till ett djur.
(x) Sagt till en främling att jag älskar honom/henne.
(x) Kysst en spegel.
(x) Sjungit i duschen.

(  ) Drömt att jag gift mig med någon.
(x) Suttit på ett tak.
(x) Skrikit så att jag inte fått luft.
(  )
Pratat i telefon i mer än 4 timmar.
(x) Stannat uppe hela natten.
(x) Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet.
(x) Blivit puttad i en pool med kläderna på.
(/) Fuskat på ett prov.
Det var ett läxförhör för länge sedan..
(x) Glömt någons namn.
(x) Sovit naken.
(  )
Tatuerat mig.
(  ) Piercat mig på annat ställe än öronen. Nej men snart naveln!
(  ) Dykt djupare än trettio meter.
(  ) Hoppat fallskärm.


It´s true

Varför inte förverkliga sina drömmar? Ingenting är omöjligt
Vill man så kan man, kan man inte så vill man inte tillräckligt mycket

Nu är jag inne i en sån där trött-på-bloggen-period. Jag måste verkligen lära mig att leva i nuet istället för att se framåt hela tiden. Det är viktigt att njuta av stunden!

Det får nog bli mitt nyårslöfte 2009..

I´m proud of myself

MVG på geografiprovet, yes vad jag är glad! Ganska så skön dag, det blev faktiskt lite kortspel idag också på lunchrasten :) Vi fick skoltröjorna idag så jag sitter i min ziphood nu, den är jätteskön. Jag kom hem vid halv fyra och har pluggat matte sedan dess. Jag tycker det är rätt svårt med ekvationer, men jag börjar bli bättre på det. Jag måste ju få MVG på nästa matteprov också för det är klart jag vill ha det i slutbetyg i Matte A.


Den här söta jeansjackan älskar jag, den kommer från ASOS och kostar runt 461 kr. Ååh jag vill bara ha den, så cute.

Beställning från H&M

Det är mycket att tänka på just nu, och jag vill verkligen ha MVG i Matte A så det håller jag på och kämpar för. Därför hinnre jag inte heller lägga in bilder på det jag beställt från H&M, så jag snor några ifrån hemsidan :) De hade skickat skorna i strl 38(!), hur ska jag kunna klämma i mig i dem? Mamma ringde i alla fall och dem ska skicka ett par nya till mig. Jag älskar verkligen bikinin jag beställde, den kommer bli perfekt i sommar! Den satt så otroligt snyggt.

Ikväll ska jag ta bort min manikyr och antingen göra en ny, eller måla naglarna i någon härlig färg. Kanske lägger på en ansiktsmask när jag ändå pratar om skönhet. Jag ska också börja läsa en bra engelska bok för jag har bestämt mig för att bli mycket bättre på engelska. Jag ska försöka läsa runt en 45-60 minuter varje kväll!

Imorgon börjar jag halv elva, vilket betyder att jag har en massa tid för mig själv på morgonen. Jag ska upp vid halv sju och starta dagen med att jogga i en halvtimme. Sedan antar jag att det blir duscha, fixa i ordning mig och plugga matte. Jag är så spänd inför imorgon, då jag kommer få veta betyg på provet och inlämningen i Geografi A. Jag hoppas verkligen på det bästa för allting kändes så bra när jag gjorde provet för ett par månader sedan :) På kvällen ska jag plugga matte och tyska, men nu måste jag gå!



Jag  blev väldigt sugen på att även köpa den leopardmönstrade bikinin, som är som en bh. Men det får jag vänta med till jag provar den i butik istället. Visste ni att jag blivit ett fan av baddräkter? Nej jag tänkte väl det. Problemet är väl bara att jag själv aldrig skulle kunna sätta på mig en baddräkt, usch min kropp passar inte till det. Titta bara på den här sötnosen till baddräkt, då förstår ni nog varför jag gillar dem.


What a fun day

Är nyss hemkommen från skolan, en riktigt rolig dag har det varit. Vi fick veta vårt slutbetyg i Datorkunskap A, vad jag är besviken.. Nejdå, jag fick MVG! Mitt första slutbetyg, och det blev det bäsfa. På håltimmen innan idrotten spelade vi kort hihi, neger och president! När det väl var dags för idrott körde vi styrka och jag hade självklart mina nya joggingbyxor. Efteråt körde vi fotboll i fyra lag och man skulle hålla en annan i handen haha, det var grymt kul!

Om en timme är jag påväg till danceaerobic, jag ska köpa ett träningskort för vårterminen där igen. Jag fick precis ett sms från Sabis om att min beställning från H&M har kommit så mamma ska hämta den medan jag tränar. När jag kommer hem fotar jag det jag beställde, men nu är det dags att betala gymkortet.

Talet till min kära mamma

Här är en text till min underbara Mamma som jag skrev för ungefär ett år sedan, allt kommer rakt ifrån hjärtat. Det här talet läste jag upp i skolan, måste erkänna att en del blev lite tårögda eftersom allt blev så personligt.. Mamma blev också tårögt, när jag visade henne talet och sa att jag läst upp det i skolan, vilken lycka. När hon fyller jämnt ska jag läsa upp samma tal igen för det är såhär jag verkligen känner. Det är nu mina verkliga känslor kommer ut, jag borde skriva sådant här oftare..

"Mamma, jag tackar dig för allt du gjort för mig. Jag hade verkligen en sådan tur som fick dig som Mamma. Jag fick en underbar Mamma som jag delar allt med, verkligen allt. Om jag behöver råd eller tips kan jag alltid gå till dig för jag vet att du alltid finns där, du är den som förstår mig bäst. Jag vill verkligen tacka dig, min underbara Mamma för allt du givit mig, då menar jag inte saker eller kläder utan detta underbara liv. Jag är evigt tacksam för det. När jag tänker efter har jag börjat inse hur bra jag egentligen har det. Jag får det ett barn ska få, och det viktigaste är kärlek! En Mor som alltid finns där, vad mer kan man begära? När jag känner mig ensam, inser jag att jag har dig där och då är det vi två Mamma. Vi förstår varandra bäst, inte sant? Det enda jag begär är att få leva med dig livet ut, alltid du och jag. Jag har hur många minnen som helst med dig Mamma som alltid kommer finnas i mitt hjärta, vad som än händer. När jag var liten var du min stora idol och det är du fortfarande, det är du som ger mig all den glädje och all kraft jag har. Jag är så glad att jag har dig. Jag vet att alla inte har en Mamma, så jag vill verkligen visa min uppskattning för dig och jag hoppas att jag lyckats med det under alla dessa år. Det går inte att beskriva dig med ord hur mycket du betyder för mig Mamma.

Du är den bästa Mamman man kan få. Du är mitt allt. Det jag försöker komma fram till med detta tal är att: JAG ÄLSKAR DIG MAMMA!" / Din Dotter Hanna


Smycken från cocoo

Jag vill så gärna att sommaren bara ska komma, jag hatar vintern. Visst det är jättemysigt med snö och skidåkning, men har vi någon snö? Nej! När jag ändå är inne på sommar kan jag ju visa mitt urgulliga halsband och söta armband som jag fick hem från cocoo igår, jag älskar dem. Jag fick en del komplimanger för halsbandet som jag hade på mig idag, tack hörrni! Dessutom har jag alltid 20 % rabatt när jag beställer därifrån, annars kan vissa saker vara rätt dyra. Halsbandet kostar 245 kr och armbandet 145 kr.

På svenskan fick jag tillbaka en inlämning, som blev MVG. Jag var så nöjd med den så det var jag värd, nu gäller det bara att få det på allt så mitt slutbetyg i SvA blir det högsta. Efter plugget åkte jag till Huddinge för att titta på joggingbyxor och där fann jag dem - på Inter sport. De är tighta ända från midjan ner till vaden och är från Nike, jag vill ut och springa med dem på en gång. Tågjävlarna var inställda så mamma hämtade mig i Flemingsberg, tur det.


Nya kurser!

Det får bli en uppdatering innan jag går till sängs. Jag fick som sagt hem mina smycken från cocoo idag så dem visar jag bild på imorgon. Gud vad jag älskar både halsbandet och armbandet, imorgon blir det invigning av dem båda! Under kvällen har jag tittat på film med lillebror, men jag känner att jag sitter alltför ofta framför datorn. Vet ni varför? På grund av bloggen, jag vill att den ska få fler läsare osv. Men jag ska inte påverkas av det, jag som sa att det skulle bli mindre bloggning..

Den här veckan har vi vårt gamla schema men nästa vecka börjar vårt nya, vilket innebär att jag också börjar läsa Företagsekonomi B, Religionskunskap A, Matematik B och Tyska steg 4. Det blir nog roligt med lite nya kurser, men alla utom religion börjar senare.

Om jag orkar kanske jag åker till Stockholm city för lite shopping, skulle verkligen behöva ett par träningsbyxor jag ska ha till joggningen. Men vi får helt enkelt se, det skulle vara ganska skönt att vara hemma faktiskt. Är det någon som solduschat hos Roombrun någon gång? Jag skulle verkligen vilja göra det någon gång! Ja.. jag ska göra det precis innan vi åker till Prag 1 april, nice.. Godnatt!


Sicilien år 2008


En helt ny start i skolan

Jag har haft en jättebra dag, framför allt eftersom jag träffade Louise, Linnea mfl idag. Lite besviken är jag eftersom jag inte fick MVG på företagsekonomi provet. Hoppas jag kan tenta upp det, jag har för mig att man kunde det de tre sista veckorna. Jag slutade 12.10 så jag åkte hem på en gång och fixade i ordning lunch - ceasarsallad med tomat, gurka, rödlök, fetaost och räkor. Desperate housewives kom senare så klart jag var tvungen att titta på det (även om jag sett avsnittet ett x antal gånger). Är det bara jag som saknar DH när det gick på tisdagar?

När lillebror kom hem checkade jag om det var okej att låna hans ps3, och självklart var det lungt. Så jag sjöng singstar fram till nu, ABBA och vol. 2 blev det idag. Jag sjöng Fix you om och om igen, jag älskar den låten! Jag hade tänkt gå en rask promenad, men jag vågar inte i det här mörkret.. Jag ska ringa Tess och se om hon vill joina mig, det blir roligare också - om hon ens slutat nu. Jag hinner svara på en del kommentarer så länge.

Beautiful

Om man kan vara kär i ett plagg så är jag kär i den här babydoll'en. Så jävla underbar, har aldrig sett något vackrare. Och den är inte dyr heller! Måste vara världens kap, men bara ett problem, jag vill ha den i rosa. Och den finns inte i den färgen! Vitt känns alldeles för porrigt medan rosa skulle kännas cute. Och jag vill vara cute, inte för porrig. Har fått massa med inspiration! Men anyway, skulle nästan kunna ge vad som helst för att få den i rosa, kanske kan dom specieltillverka en för mig? I wish.

Fatta att ha den där babydoll'en i rosa på min solbrända kropp i sommar med en as snygg rosaglittrig makeup, en snygg kjol till och kanske knästrumpor, oh God jag är så snygg i mina tankar att det inte är sant.


See you later aligator

Uppdatering sker när jag kommer hem, då blir det kanske bilder på min outfit också, om ni så önskar.


Såhär vill jag se ut i vinter

Jag tänkte variera lite med klädbilder, klicka för förstoring!




Svart, guld, och naturvitt.. Finns det något mer cleant? Så jävla snygg kombination.

Hur jag lyckats gå ner i vikt

Några undrade hur jag lyckades gå ner fem kilo, så jag tänkte göra ett inlägg om det här.

Det första jag gjorde var att bestämma mig för att nu ska jag gå ner i vikt! Jag tog det på allvar och började äta nyttigare och räkna kalorier. Godiset gick helt bort då 100 g choklad innehåller 550 kalorier, vilket inte direkt gör att vikten rasar som man tänkt sig. Jag tyckte det var bra med godisförbud nu när det nya året precis börjat. Jag rör på mig väldigt mycket också, går promenader och tar hellre trappan istället för rulltrappan. Ibland blir det också styrketräning för jag vill inte bara bli smalare, jag vill ju ha muskler också. Det bästa är att motionera utan att man planerat det, är väldigt bra för man går oftast mycket. Gå in här och bli medlem -  börja räkna kalorier, beräkna hur mycket du motionerar och ta tag i dig själv. Jag väger mig väldigt ofta, alltid på kvällen innan jag går och lägger mig och ibland på morgonen.

Är det något mer ni undrar så är det bara att fråga på, det är lite svårt att förklara exakt hur jag gått ner i vikt.
















































1. Hur gör du för att motstå det konstanta sötsuget?
I början är det såklart ganska svårt men om man har ett mål att gå ner i vikt får man väl försöka motså sötsuget! Frukt är väldigt bra istället för godis, och ibland kan man avnjuta någon mindre nyttigt också - även fast jag inte brukar det. När man inte ätit godis på någon månad blir man helt enkelt inte lika sugen längre.

Vikten rasar

Jag måste bara säga att jag är så jävla stolt över mig själv, har gått ner 5,2 kg i vikt! :D

Ikväll ska jag..

- Duscha
- Smörja in mig med B.U.S
- Förbereda mig inför skolan
- Göra fransk manikyr

Wie, händelserik söndag! Not. Jag och Tess var förut ute och gick en rask promenad/joggade och det var jätteskönt. Imorgon blir det skola för första gången på över tre veckor, ska bli roligt att träffa alla underbaringar igen. Försöker tänka positivt men faktum är att jag gillar skolan, men jag verkar vara den enda som gör det? Visst finns det dagar då jag hellre skulle sova än gå i skolan, men det är en annan sak. Under det här året ska jag fortsätta plugga lika bra, äta nyttigt och njuta av livet, hm.. Det låter väl bra?

Jag har bestämt mig för att försöka lägga upp dagens outfit någon gång ibland, men det är svårt när man har så mycket annat att tänka på. Men jag lovar, om jag hinner, då ska jag göra det!


Tankeställare

Här nedan är en text jag skrev för några veckor sen, jag kände att jag var tvungen att skriva av mig så jag lät bara tankarna flöda. Jag lever efter dessa rader, för jag tycker det är klokt! Fast jag måste erkänna att jag är lite dålig på att leva varje dag som om det vore min sista, det funkar liksom inte alltid. Inte bokstavligen iallafall, men ni förstår principen?

Livet är alldeles för kort för att anpassa sig efter andra, det håller inte i längden. Kör ditt eget race och skit i vad andra tycker, speciellt om dig, för det är vad du själv tycker som räknas. Ta inte åt dig av skitsnack, det tyder bara på avundsjuka. Inse att folk lägger ner tid på att snacka skit om dig för att du har någonting som inte dom har. Låt aldrig någon annan påverka dig negativt, vad det än gäller, och glöm inte att lyssna till magkänslan. Känns någonting fel så är det antagligen det. Men samtidigt måste man våga ta risker, annars kommer man ingenstans här i livet. Våga chansa, friskt vågat hälften vunnet. Lyssna på råd av andra men låt dig själv bilda egna uppfattningar om saker och ting. Det är nyttigt med förebilder men försök aldrig vara någon annan än dig själv, det blir alltid fel. Gör dig aldrig till för någon annan, folk måste älska dig för den du är och inte för någon du inte är. Och lär dig älska dig själv innan du ger dig på att älska någon annan. Strunta i vad som är rätt och fel, sätt upp egna regler. Omge dig bara av personer som får dig att må bra, och skit i dom som sprider dålig energi. Ta vara på det du har och lev varje dag som om det vore den sista, för man vet aldrig vad som händer imorgon. Ångra inte något som ändå inte går att få ogjort, och lär dig av dina misstag. Och till sist, istället för att bara sitta och drömma, se till att förverkliga dina drömmar - vill man så kan man, kan man inte så vill man inte tillräckligt mycket. / Hanna Malm

Jag är taggad!

Ojoj vad jag är taggad inför sommaren 09, och jag längtar verkligen. I mars någon gång ska jag pierca naveln, äntligen ska det bli av. Jag har velat pierca mig hur länge som helst, men utan föräldrars tillåtelse bestämde jag mig för att vänta till jag fyller 17. Det kommer bli så snyggt! Jag kommer också göra min egen tatuering, antagligen över bikinikanten vid höften. Det är ju ett tag kvar till sommaren så för ett tag sedan beställde jag B.U.S produkter som jag ska smörja in mig med varje dag. Nej god vad jag längtar till värmen, när man kan springa i bikini, sola, bada och framför allt resa! Jag kommer ha så mycket för mig under sommaren, så kul det ska bli.

Nu har jag min kära kusin här och jag håller på att kittla henne hihi, så söt hon är. Jag antar att hon är otålig så I have to go!

I love supermodels

Jag tänkte visa er mina tre favorit supermodeller. Inga mindre än Adriana Lima, Doutzen Kroes och Miranda Kerr - Alla från Victorias Secret Fashion Show. Har säkert en miljon bilder på Adriana Lima på datorn, hon är världens vackraste kvinna enligt mig. Alla utvikningsmodeller kan slänga sig i väggen, this is real beauty!




En helkul kväll med mycket stoj

Vi kom hem från farmor och farfar för en kvart sedan och nu är jag grymt trött - men gud så roligt vi har haft. Ätigt god mat, fikat, haft thé party, stojat runt och haft allmänt roligt. Vid halv ett tiden satte småbarnen igång med att kittla mig, och tro mig de var starka tillsammans! När de var klara 45 minuter senare var jag helt död, jag hade ju fan kämpat för mitt liv! Haha men det är alltid lika roligt att känna sig som ett litet barn! När jag var två år var jag brudnäbb på min fasters bröllop, tro mig jag var helt galen. Jag sprang runt och lyfte en stol osv. vilket väckte mångas blickar haha. Det är faktiskt filmat, skulle vara roligt att lägga upp någon gång så ni får se hur galen jag kan vara. Jag är fan lika galen nu, but i love it :) Det blev mycket fotografering med Jans systemkamera också, hoppas jag får bilderna skickade till mig senare. Jag funderar på att gå och lägga mig, klockan är trots allt två och imorgon kommer kusiner hit.

Många nya verkar ha hittat hit också och det glädjer mig att statistiken höjs varje dag! Ni får jättegärna fortsätta läsa min blogg, det är bara roligt.


Vägen till bättre självförtroende

Sara undrade om jag hade några tips till bättre självförtroende, och självklart har jag det! Nu känner jag på mig att det kommer bli en massa text så ni är beredda på det.

Jag har inte alltid haft såhär bra självförtroende, tvärt om - det är faktiskt nu jag börjar få bättre. Jag har blivit mobbad i skolan av olika orsaker och det sänkte mitt självförtroende. På högstadiet var det som värst, men ni vet hur det är när man är yngre, man är osäker och suger åt sig allting. Jag hade folk på min sida men det var ändå svårt att höra andras (Läs: Ilonas och Sophies) elaka kommentarer. Det gick helt enkelt inte, och en dag insåg jag bara att det inte kunde fortsätta såhär! Jag kunde inte anpassa mig efter alla andra. Jag ska inte skriva ett inlägg om mobbning nu, men det var där allting började. Nu i efterhand har det här bara gjort mig starkare!

En dag tänkte jag bara: Jag är jag, och jag ser ut såhär. Det kommer inte bli annorlunda och det är därför bara att acceptera. Det är inte värt att gå och tänka ut alla fel och brister på mig själv, varken på insidan eller utsidan. Jag vet att dom vill se ut precis som jag, det är därför dom är elaka mot mig! Jag har nånting som inte dom har.

Varje person är unik och man borde verkligen vara stolt över det! Alla har någonting ingen annan har, och det är det som gör dig så speciell. Gå inte runt och leta fel, se dina posetiva sidor istället. Sluta jämföra dig med andra, det är bara slöseri med tid. Ett skitbra tips till bättre självförtroende är att varje kväll skriva upp 3 saker du tycker om med dig själv, och 3 saker du gjort bra idag. Det stärker en som fan, det kanske låter löjligt men det funkar verkligen. Jag har gjort det och man ser verkligen hur bra man är!

Utséende har absolut ingenting med självförtroende att göra, det spelar ingen roll hur snygg du är. För sålänge du inte mår bra på insidan kommer det märkas på dig. Men om du börjar tänka positiva tankar, och att du är snygg, då kommer då fan bli det också! Jag lovar dig, sträck på dig, var glad, och framförallt le. Vem som helst blir snyggare av att göra det!

Jag vet inte hur jag kan bli tydligare än såhär. Du är du, och ingen annan. När jag var yngre gjorde jag allting för att passa in. För en gång i tiden ville jag vara som alla andra, nu sticker jag gärna ut. Du kommer komma långt om du vågar vara dig själv, och inte är rädd för att misslyckas. Visst gör alla misstag men det hör till livet och ska inte få en att avstå från att försöka igen. Kör ditt eget race och skit i vad alla andra tycker. Jag har sagt det förr och jag säger det igen;


Livet är för kort för att anpassa sig efter alla andra.

Brun utan sol tips

Som några av er redan vet så har jag bara solat solarium ett par få gånger, men jag ser ingen mening med att göra det. Det kan leda till hudcancer och garanterat äcklig läderhy, det kommer ni som solar ofta märka redan innan 25 års ålder.. Jag är ett stort fan av B.U.S och tänkte tipsa om mina favoriter jag använt som är från Yves Rocher.



Den första är en genomskinlig sprayflaska som gör dig brun redan efter en timme. Dessutom håller den bra, men för bästa resultat bör du spraya dig de 4 första dagarna och sedan bara var tredje dag. Tänk på att du måste smörja ut sprayen, och glöm inte att tvätta händerna! Den är väldigt billig (dom har alltid rea) och räcker hur länge som helst. Reapris: 77,40:-

Min andra favorit är den fuktighetsgivande dagcrème med gradvis solbränna. Den är till för att ge ditt ansikte en solbrun lyster, och dom rekommenderar att ta den varje morgon istället för din vanliga dagcrème. Men jag brukar smörja in mig på kvällen istället, och vakna upp brun och fräsch! När jag fick hem den blev jag förvånad över att tuben var så liten, men den räcker länge eftersom crèmen är så dryg. Reapris: 69:-

Min B.U.S. är slut så nu ska jag klicka hem dessa från internetshopen.

Alla måste svara

Jag har tänkt på lite saker. Det är väldigt många som kikar in på min blogg och det är oftast exakt samma siffror flera dagar irad vilket får mig att tro att det är samma personer som läser. Jag undrar egentligen vilka som följer mitt liv och jag vill att ni ska fortsätta med det! Det gör mig bara glad.


Nu har jag fyra frågor till er, kan inte vara så mycket begärt?

Vad heter du?
Har du träffat mig? (Var/när isånafall?)
Varför läser du min blogg?
Vad har du fått för intryck av mig genom bloggen?


Beslutsångest till tusen

Jag har sådan beslutsångest, jag har fått ett erbjudande om att byta in lillebrors ps2 + fem spel och lägga till 1100 kr och då får jag en Xbox 360 Pro. Jag får endast göra det imorgon så jag antar att jag måste bestämma mig ikväll. Antingen kör jag på det eller så använder jag de 1100 kronorna till min systemkamera. Xbox eller systemkamera?


Ett par bilder från kryssningen


Shopping och Wallander

En jättehärlig dag har jag haft, då jag åkte till Söder vid tio tiden - jag fick dock vänta till American Apparel öppnade klockan 11 så jag passade på att ta en färskpressad apelsinjuice. Jag köpte min efterlängtade kjol som fick bli svart och till den en ljusblå body. Sedan begav jag mig till city där jag köpte en grej åt pappa och tittade på dansskor. Jag tog som sagt T-banan till Skärholmen och blev hämtad där. Jag och lillebror hämtade biobiljetterna och köpte dricka och godis :) Fast för mig blev det ju inget godis, har man godisförbud så har man och jag håller det! Filmen var jättebra men det var läskigare att se en Wallander film på bio än hemma tycker jag. Efteråt gick vi till Mediamarkt, där jag som vanligt tittade på systemkameror hihi :)

I´m going to Stockholm City

Godmorgon, jag är nästan helt ready to go to Stockholm City - första gången på hela lovet jag är uppe klockan nio. Jag har på mig mina nya jeans från Gina, en vit jättesnygg grovstickad polotröja, mammas klackar, bamboo örhängen, pärlhalsband och min bedårande väska från Sicilien :) Det blir en bra outfit till stan! Nu blir det frukost och sedan ska pappa skjutsa mig till stationen. Jag svarar på era kommentarer ikväll när jag kommer hem från bion, för jag tar T-banan till Heron City istället :) Bjuder på en bild ni sett förut.


Tomorrow is another day

Imorgon ska jag först åka in till stan för att köpa danskläder, det kommer bli en volangkjol och en body från American Apparel och strumpbyxor. Dansskor får jag köpa på lördag istället, för jag vet inte riktigt vad jag vill ha för skor. Igår hittade jag en jättesöt rosa hög kjol som jag aldrig köpte, men jag tror jag ångrar mig. Det skulle vara så fint att ha den på sommaren till brunbrända ben :) Jag kommer förmodligen hem till lunch och då är det bara att börja fixa sig lite smått till vi åker till Heron City. Det ska bli bio med familjen och vi ska se Wallander - Hämnden. Det kommer bli svårt att hålla sig ifrån godis när vi är på bio, men jag klarar mig alltid. För min del får det nog bli en massa mandariner eller vindruvor - jag sa ju det, jag är väldigt nyttig nu för tiden!

Jag ska försöka få tag på en kabel imorgon också, så att jag kan ha min superbra TV som datorskärm. Vilken känsla det hade varit! På kvällen ska jag bara titta på Let´s Dance, kommer bli roligt att se hur alla dansar. Eftersom jag själv dansar ställer jag så höga krav på hur bra de borde vara så vi får se om de uppfyller dem haha.

Nu måste jag göra om min manikyr som jag blev så otroligt nöjd med, jag var lite otålig så jag lät det inte torka så länge. Men nu vet jag hur man gör, så det kommer bli ännu bättre den här gången. By the way, jag beställde ett ursött halsband och armand från cocoo - men det har inte kommit. Jag blir tokig!


Hihi jag och Tess för nästan tre år sedan - gud vad tiden har gått snabbt!

Jag vill ha lugg precis som Elin Kling

Titta så snyggt det är med lugg, jag som velat ha det så länge. Problemet är att jag har brillor, så jag tror inte att lugg kommer funka så bra. Tycker du att jag ändå ska prova att ha lugg till sommaren 09? Skriv vad du tycker, I need inspiration!


Fransk manikyr set - rosa ton

Designen är nästan återställd, äntligen! Jag har ägnat dagen åt håret, ansiktet, kroppen och naglarna - det är sällan man har tid med sådant. Jag har nyss gjort min första franska manikyr och jag är väldigt imponerad av hur bra det blev. Mina naglar är riktigt vackra så jag sitter och beundrar dem! Snart ska jag göra pedikyr också, så tånaglarna blir lika underbara. Just nu sitter jag och tittar på tv, och det ska jag fortsätta med samtidigt som jag gör klart min desígn.
 

My new shoes


Gillar ni dem? Dessa beställde jag från H&M, de kommer nästa vecka!

I´m just a teenage baby

När jag blev tonåring började den roligaste tiden i mitt liv, här sammanfattar jag 7an, 8an och 9an.

7an - När jag började i högstadiet kände jag hälften av alla människor i min klass, som jag gått med sedan sexårs - jag hade också brunt hår. Jag umgicks med Tess och Jessica mest, och vi lärde känna "det coola gänget" som vi började vara med. Lika snabbt som vi blev kompisar, avslutades den och vi slutade helt enkelt vara med dem. Började sminka mig lite smått, men inte alls mycket. Under det sommarlovet blev jag tillsammans med min första pojkvän, men det tog slut efter ett par månader. Träffade nya kompisar i samband med konfirmationslägret, bla. Bea och Maja :)


8an - I 8an blev jag mobbad av Ilona och Sophie, men jag hade fler på min sida än vad dem hade. Tillslut blev istället dem ovänner och jag började vara med Tess, Ellinor, Jessica och Ilona - det var vi fem. Än idag förstår jag inte varför jag förlät Ilona, hon var riktigt elak. Under det här året drack jag för första gången och var också på den första festen. Jag hängde aldrig vid centrum eller liknande, jag höll mig ifrån dem kretsarna som inte hade något bättre för sig. Det blev mer och mer Ellinor, Tess och jag. Jag träffade Alexandra för första gången, och saknar henne mega!


9an - Under det här året träffade jag många nya människor, när jag började gå ut allt mer. Hade också min första fylla och sedan dess har det blivit ett x antal. Det blev många utekvällar men också hemmafester. Jag kände att mitt liv blev mycket roligare och mer spännande här. Det gick väldigt bra i skolan och jag har fortsatt ha min naturliga hårfärg - blond. "Vänskapen" med Ilona tog helt slut vilket var skönt, och jag har för det mesta varit med Tess.


Shopping

Jag åkte till stan med Tess idag istället, och jag hittade ett par jeans på Gina som jag köpte för resten av pengarna på mitt presentkort :) De satt himla bra, och för en gångs skulle tight! Vi åkte till Odenplan för att gå in i en smyckesbutik men vi hittade den inte, så vi åkte till centralen istället. För en stund sedan kom jag hem och jag har precis ätit middag. Kvällen kommer spenderas framför tv:n och jag kommer undra hur det går för Tess (berätta för mig direkt!). Nej nu ska jag göra ett inlägg om mina favoritmodeller och kanske om hur tiden i högstadiet var :)


Stockholms city is the shit

Om någon timme tänkte jag åka till stan för att bland annat titta på jeans, jag måste verkligen ha ett par nya! Hoppas jag hittar några ganska billiga, som jag kan göra hål i till sommaren :) Det är nog det enda jag ska titta på idag, sedan blir det kanske middag i stan också :) Hoppas på att butikerna börjar få in sommarkläder för det älskar jag! Nu ska jag sminka mig och sedan blir det som sagt stan, jag tror lillebror följer med också. Det är alltid roligare att åka in med någon tycker jag :) Hoppas ni alla får en jättebra dag, och stackars dem som börjar skolan idag igen. Jusdet jag ska åka till Upplandsgatan 50 också, för jag har så länge velat ha chanel-smycken - det är så fint på sommaren.


Jag blir så avundsjuk på vackra Rihanna, hon har brännan, läpparna, ögonen...

Låter väl bra, eller?

Karaktärsbild








Du är mest lik Serena!


Du är en snäll och social person med stor omtanke för dina medmänniskor. Folk har ofta förutfattade meningar om dig pga. av din lyxiga livsstil, men egentligen så spelar pengar mindre roll för dig. Du är också väldigt populär, men det har aldrig varit något som du har eftersträvat. Du kan kallas en stor romantiker på jakt efter den stora kärleken!

Gör testet här. Berätta gärna vilket resultat du fick sedan.


Svar på frågorna

1. Varför började du blogga?
Jag tycker det är väldigt roligt att titta tillbaka på hur man var och vad man gjorde. Men anledningen till varför jag började blogga är väldigt enkel, jag gillar helt enkelt att skriva i bloggen!

2. Vilka bloggar läser du?
Dem jag läser oftast är Kenzas, Emelies, Natasha Peyres med flera! Jag har många mindre favoritbloggar också.

3. Vad är de bästa du vart med om?
Det var en svår fråga, då jag varit med om väldigt mycket underbart jag skulle vilja berätta om. Jag berättar imorgon och skriver mer utförliga svar, nu är det bedtime!

Spakväll :)

Jag kom nyss hem från kryssningen och ska aldelles strax till Tess, det blir spa och filmkväll :) Jag svarar på era frågor senare, roligt att statistiken också stigit när jag varit borta!

Frågestund

Jag tänkte att vi kan köra en frågestund, som också blir man allra första. Ni får fråga vad ni vill och den avslutas på onsdag när jag kommer hem från kryssningen :)


I´m going on a boat trip

Imorgon blir det kryssning med familjen, det ska bli så skönt att komma iväg. Vi ska äta trerätters och det är ju så grymt gott! Jag ska nog ta hummer eller oxfilé, mums. Det kommer bli svårt att hålla händerna ifrån godis men jag hoppas att det ändå ska gå bra, för jag har ju godisförbud. Efter sommaren kommer jag vara jättestolt över att jag inte ätit något godis :) Hoppas man träffar några trevliga och partysugna människor som man kan dansa med, och kanske ta en drink eller två. Nu för tiden är det ganska lätt att få tag på alkohol! Nu ska jag packa och titta på Shrek den tredje, sedan blir det läggdags.

Jag beställde nyss en del grejer från H&M, det fick bli de högklackade skorna, den översta bikinin, en bh och en supersöt pyjamas. Beställningen kommer förhoppningsvis i början på nästa vecka, jag längtar!

En gammal bild på Erika, Jocke, Therese och mig. Usch vad jag skäms efter den kvällen, fortfarande. Tänk att man alltid lyckas säga något olämpligt.. väldigt olämpligt och dumt när man är full. Känner ni igen er?


Malm´s favoriter


Blommigt till sommaren


I sommar tycker jag att man ska bära färgstarka och blommiga bikinis, och jag har hittat ett par favoriter från H&M. Det är kanske lite för tidigt att tänka på vilken bikini man ska köpa men det är alltid bra att se vad som finns! Själv är jag redan nu sugen på att beställa antingen en blommönstrad eller leopardmönstrad bikini, vilken tycker du bäst om?

Idag blev det som sagt en sväng förbi Liljeholmen men dansskolan hade bara telefon tid.. så imorgon ska jag ringa. Efteråt ville jag så gärna åka till Mediamarkt och titta på systemkameror, bland annat min nya kärlek Panasonic G1. Sedan blev det en trip till Skärholmen för att äta, mamma och jag delade på en pastasallad med kyckling och fetaost som vanligt :) Efter maten var jag tvungen att köpa tights så jag sprang in på Lindex och köpte fyra par, äntligen! På JC hittade jag en svart tight t-shirt med stor u-ringning på ryggen där det var tunnt mönster (svårt att förklara), en tight vanlig t-shirt och en vit grovstickad tröja. Senare åkte vi till Expert där vi tittade på Pioneers 60" och Samsung 63" TV. Hoppas vi köper någon av dem!

By the way, tycker du att jag ska beställa någon av dessa bikinis ovan, eller att jag ska vänta?


Kan inte bli mer nervöst

Idag har jag på mig min röda kofta som jag älskar, och tights till det. Vi ska nämligen åka till Liljeholmen, till dansskolan, för att snacka lite om tävlingsdans. Jag är givetvis inte så bra så jag kan tävlingsdansa i A-klass, men jag ska kämpa ändå! Vi får hur som helst se vad dem säger, jag ska inte ta ut något i förskott. Innan det ska jag köpa strumpbyxor och äta lunch, kanske i SKHLM för där har dem min favorit pastasallad.

Hanna Malm

I´M NOT THE NEXT OF THEM
I´M THE FIRST OF ME


I am in love

När mamma och pappa kom hem åkte jag och pappa till Kungens kurva för att titta på systemkamera, Panasonic G1. Tror ni inte jag blev kär när jag kom hem eller? En superbra systemkamera som också är den första i just den storleken så jag ska vänta ett par månader. Efter det åkte vi till Mediamarkt där jag köpte Narnia - Prins Caspian som jag såg på bio för länge sedan. Den tycker jag är grymt bra och otroligt mycket bättre än den första! Jag tror vi ska se den senare, i mitt rum eftersom jag har blu-ray :)


Old days

Dalarö, fest hos Martina, Skansen


Chillkväll hos Tessan, Tjejmiddag, Krök vid trehörningen

Jag tar det nya året med storm

Fyller 17. Tänka sig, om sex veckor fyller jag 17 år. Vad härligt det kommer bli! Den 15/2 har jag endast ett år kvar till krogen, håll med om att ni också längtar.

Prag. I April ska jag åka till Prag med min klass, plus de två naturklasserna. Prag sägs vara jättefint så det kommer bli grymt roligt att åka dit i en vecka :) Det här är ett bra tillfälle att lära känns naturarna bättre också!

Måla huset. I början av sommarlovet ska jag måla om hela vårt hus, klädd i bikini. Ooh vilken snygg färg jag kommer få bara av att måla vårt hus, och pengar förståss. Det är bra att få en grundfärg innan jag reser utomlands med min familj.

Sicilien. Förra året reste vi till Sicilien och det är en av de bästa resor jag någonsin gjort, det är så otroligt fint där. Det är så speciellt också, för 20 år sedan i år var mamma och pappa där på förlovningsresa :) Därför ska det bli så kul att åka dit i år igen och jag ska sola som tusan och bli jättebrun. Det skulle ju kännas pinsamt om man kom hem som en blekfis efter att ha vistats i 40 grader under två veckor.


Gillar ni btw min nyårsfrisyr? En massa curls tack vare mina underbara spolar!

Hemmakväll bänkad framför tv:n

Vi kom iväg lite senare än beräknat till SKHLM så vi gick bara där ett par timmar. Jag fick tag i en jättesnygg längre röd kofta, ett bar bruna benvärmare med knappar, doftljus, en tröja och en skate keps till lillebror :) Vi delade på en pastasallad med kräftor och keso, finns det något godare? När vi kom hem bytte jag om till träningskläder och packade ner allt i lillebrors Fred Perry väska, den är så perfekt när man gymmar. Nu har de fått en ny maskin som jag körde ett tag, grymt jobbigt men roligt. Haha jag glömde sport bh:n hemma, inte så smart för det är störande när man tränar..

Kom hem för en liten stund sedan, och nu sitter jag i tights och min nya kofta som jag har blivit förälskad i. Det blir bara en lugn hemmakväll idag med god mat och dricka, och efterrätt. Yummie! Hoppas det går något bra på tv ikväll, annars blir det nog en bra film eller ett par avsnitt av Sex and the City.

Movienight and girltalk

Igår hade Tess och jag filmkväll, det fick bli LOST! Jag är helt inne i den och vill bara se mera. Vid tolv tiden kom jag hem och började titta på SATC, haha men sen blev det läggdags.

Om en liten stund ska jag och lillebror åka till Skärholmen och för en gångs skull får vi skjuts, yeeay! Jag ska försöka hitta en del på rea, men det brukar vara svårt enligt mig. By the way, jag ska titta på systemkamera också. Jag tror jag ska köpa en innan vi åker till Sicilien, kanske innan vi åker till Prag till och med. Det skulle vara häftigt!


Sex and the City

Jag gick istället en rask promenad i en timme i det underbara vädret, snö och soligt. Jag känner för att bara åka iväg, men ingenting är öppet idag. Varför? För alla ligger hemma och är bakis så ingen orkar jobba idag. Jag ska istället hämta SATC boxen och börja titta på den, jag har ju aldrig haft trean :) Det är nog det enda som händer idag, plus att det kommer bli mycket singstar sjungande.


Det nya året har börjat, på riktigt

Nu är det faktiskt 2009 på riktigt och jag ska ta itu med ett par av mina nyårslöften men vissa blir svåra då de är under en längre tid. Träna ska jag i alla fall göra idag, om någon timme ska jag börja träna i vårt gym. Sedan måste jag hitta den perfekta dansskolan och den perfekta danspartnern, jag dansar inte med vem som helst! Nu är det dags för frukost så uppdaterar jag senare med lite bilder från nyår.

Nu är det nya året här

Det här året har varit så jäävla perfekt, allting! Ingenting ångrar jag, även om vissa saker kunde varit bättre. Och inför det här nya året är jag jävligt taggad!! Ses senare!


RSS 2.0